Naar content

Onze organisatie

Wolters Kluwer is opgebouwd uit twee Business Units en de afdeling Central Operating Organization (COO). In het hele bedrijf werken enthousiaste professionals die met hun creativiteit en gedrevenheid zoeken naar nog slimmere manieren om de juiste informatie zo toegankelijk mogelijk te maken voor onze klanten.

Business Units

Voor de twee Business Units zoeken we regelmatig nieuwe medewerkers. Mensen met oog voor kwaliteit en detail. Proactieve mensen die kunnen samenwerken, specialisten die creatief zijn, bevlogen en nieuwsgierig. Bij Legal gaat het om advocaten, bedrijfsjuristen en notarissen. In de Business Unit Tax en Accounting is je voornaamste product de fiscale dienstverlening. Daarnaast zijn je klanten in deze unit beleidsmakers en bestuurders. Voor welke Business Unit je ook werkt, het draait altijd om de klant. Die moet op basis van onze informatie dagelijks de meest kritieke beslissingen nemen. Hij moet dan ook altijd op ons kunnen vertrouwen. Onze bekendste titels zijn de Collegebundel, Vakstudienieuws, Tekst & Commentaar, KBP en Fidura Kleos. En de Navigator natuurlijk, onze online portal die alle content snel en eenvoudig toegankelijk maakt voor onze klanten. Daarnaast biedt Opleidingen een breed aanbod cursussen, congressen, opleidingen en e-learning in diverse vakgebieden.

Central Operating Organization

Bijna de helft van onze mensen werkt onder COO, de ondersteunende afdeling voor heel Wolters Kluwer. Hier zijn we dagelijks bezig om te onderzoeken hoe processen efficiënter en effectiever kunnen, zonder dat er kwaliteit verloren gaat. Creativiteit speelt hier een grote rol maar je moet ook de drive hebben om een abstract idee door te ontwikkelen tot een perfect eindresultaat. Op de Afdeling Publishing Systems zijn veel van onze IT'ers werkzaam. Als applicatiebeheerder, architect of tester zorg je ervoor dat alles blijft draaien. De vak- en bureauredacteuren, die ook binnen COO werken, staan garant voor de kwalitatieve content. De innovaties worden in de juiste banen geleid door onze medewerkers op de afdeling Innovate, e-commerce en mobiel. De afdeling Navigator is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en positionering van onze belangrijkste online portal. Daarnaast hebben we een afdeling klantenservice, om directe vragen te beantwoorden maar ook om onze medewerkers van de feedback van klanten te voorzien. Al deze afdelingen bij elkaar vormen Wolters Kluwer. Samen staan we voor kwaliteit en werken we in een boeiend, innovatief bedrijf vol uitdagingen en kansen. We staan altijd open voor veranderingen in de markt en reageren hier adequaat op. De klant moet op ons kunnen vertrouwen en snel de juiste informatie kunnen vinden die hij nodig heeft. Altijd en overal. Als je wilt weten wat onze medewerkers dagelijks doen, lees dan de verhalen van Collega's aan het woord. Spreekt hun ambitie, energie en nieuwsgierigheid je aan en denk jij dat je in het team past? Bekijk het vacatureoverzicht en solliciteer direct.