Naar content

Sales

De medewerkers van Sales hebben dagelijks contact met bestaande klanten en prospects. Bij onze afdeling Telesales verloopt het contact met onze klanten en prospects via de telefoon; de medewerkers van Fieldsales gaan op bezoek bij bedrijven. Met hun uitstekende kennis van de markten waarin onze klanten actief zijn – Tax, Legal en Public – zijn zij een goede gesprekspartner. Zij kunnen een goed advies geven over welke (digitale) producten van Wolters Kluwer de klant of prospect kunnen helpen om zijn doelstellingen te bereiken. Zo bouwen onze Sales-medewerkers aan goede relaties met onze klanten.

 

Gesprekspartner

Onze Sales-medewerkers hebben een scherp oog voor klantbehoeften en trends en ontwikkelingen in de markt. Daarom zijn zij een waardevolle informatiebron voor collega’s van de segmenten Legal, Tax en Public en andere afdelingen van Wolters Kluwer. 

 

“Ik werd verkozen tot Telesales Representative of the Year 2015!”

Nezahat Alkan is Accountmanager Telesales. Ze werkt al lang bij Wolters Kluwer, maar is nog altijd even initiatiefrijk als op haar eerste dag. Ze is ook promotor van het veranderingsprogramma On the move en vicevoorzitter van de Ondernemingsraad. “Ik ben nu eenmaal ondernemend en houd niet van stilzitten. Alles wat in ontwikkeling is, vind ik leuk.”

Als Accountmanager heeft Nezahat dagelijks telefonisch contact met Legal-klanten van Wolters Kluwer. Die probeert ze zo goed mogelijk te helpen. “Ik denk met de klant mee: waar heeft het bedrijf behoefte aan, wat is het budget en welke oplossing van Wolters Kluwer past daar het beste bij? Elke klant is anders, dus het is mijn taak om te doorgronden waar deze klant het meest mee geholpen is. Dat levert vaak leuke gesprekken op, die soms ook persoonlijk worden. Ik leer onze klanten echt kennen.”

Lees het volledige interview met Nezahat