Naar content

Doelgroep Content & Publishing

Als uitgever en fondscoördinator op de afdeling Publishing weet je wat belangrijk is voor de klant, ben je op de hoogte van actualiteiten, leg je contacten met auteurs en stel je producten samen. Je werkt samen met de top uit de juridische en fiscale wereld. Het is voor Wolters Kluwer van groot belang dat je in staat bent deze mensen aan je te binden. Want zonder auteurs geen producten. Auteursmanagement is dan ook een van de belangrijkste aspecten van je werk. Zie ook auteur.wolterskluwer

Focus op kwaliteit

Als uitgever ben je dagelijks bezig om kwalitatief hoogwaardige uitgaven te maken voor onze klanten en creatieve oplossingen te bedenken zodat onze klanten hun werk beter kunnen doen. Je bent thuis in de mogelijkheden en de ontwikkelingen op het gebied van mobiele toepassingen voor jouw klant. Je weet waar behoefte aan is en zorgt ervoor dat Wolters Kluwer die kennis in huis heeft en op de juiste manier kan aanbieden. De klantbehoeften vertaal je door naar concrete oplossingen die naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Je bent je er voortdurend van bewust dat onze klanten altijd en overal moeten kunnen vertrouwen op onze complete en actuele informatie.

Online databases

Bij Publishing ben je mede verantwoordelijk voor onze online databases en je levert praktijkinformatie in producten als de Navigator of SmartDox. Je werkt in een compact team en in een inspirerende omgeving. Als je graag acteert op het snijvlak van commercie, inhoud en kwaliteit, dan is dit de juiste plek voor jou. Wil je weten hoe werken als uitgever en fondscoördinator bij Wolters Kluwer er in de praktijk uitziet? Laat je dan inspireren door de interviews met Miranda de Bruin (Fondscoördinator Jeugd & Jongeren), Ilona Benjamins (Senior Uitgever Fiscale Publicaties) en Tom Schoute (Senior Uitgever WO/HBO).

Of ga direct naar het vacatureoverzicht.