Naar content

Werken bij afdeling IT

Onze klanten verwachten van ons kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Advocaten, juristen, ambtenaren en fiscalisten zijn afhankelijk van onze informatie. Ze hebben het snel nodig, ongeacht de locatie, tijd of techniek. Honderd procent betrouwbaar en gemakkelijk toegankelijk. Als IT'er bij Wolters Kluwer ben je altijd bezig om dat proces voor onze klanten te verbeteren.

 

Van idee naar oplossing

Je maakt de vertaalslag van ideeën naar techniek, een concrete eindoplossing. In dat proces praat je als IT'er het ene moment met een marketeer. Het volgende moment bespreek je de nieuwe ideeën met de technische mensen van de toeleverancier. Zo zorg je dat de producten op de juiste manier worden aangeboden aan onze klanten. Snel schakelen, helder communiceren, meedenken, gevoel voor de markt. Dat zijn vaardigheden die wij van jou vragen.

 

Onderdeel van Central Operating Organisation (COO)

IT'ers zijn werkzaam op de Afdeling Online en Afdeling Publishing Systems, beide onderdeel van COO. Succesvol zijn in je rol als IT'er vraagt van je dat je nauw samenwerkt met je collega's in de business units. 

Vacatures in IT

Bekijk alle vacatures