Naar content

Digital products

Accountants, juristen, fiscalisten en bestuurders hebben hoogwaardige en actuele informatie nodig om hun klanten goed te adviseren en gedegen besluiten te nemen. Bovendien is het belangrijk dat zij effectief en efficiënt kunnen werken. Wolters Kluwer biedt deze professionals intelligente software en workflowtools, zoals Navigator, KBP (en aanverwante producten als Checkmate) enSmartdox. De afdeling Digital Products zorgt voor de ontwikkeling en het onderhoud, de beschikbaarheid en de performance van deze producten. Wij geven trainingen en technische ondersteuning zodat onze klanten goed kunnen werken met onze tools.

 

Innovatie

Bij Digital Products werken jonge talenten samen met ervaren specialisten die de veranderende wensen van onze klanten kunnen vertalen naar portals, software en apps. In agile teams, samen met collega’s en vaak ook met klanten, werken zij nieuwe ideeën en product roadmaps uit.

 

“De cloud, big data; er zijn nog zoveel mogelijkheden”

Arien Hendriksma is Productmanager Software & Tools bij de Digital Products-afdeling van Wolters Kluwer. Ze startte in 2014 als Management Trainee en heeft inmiddels een leidinggevende functie. Wat haar vooral boeit, is innovatie. Hierover heeft ze veel contact met klanten, collega’s en leveranciers. “Er gebeurt nogal wat in ons vak. Dat vraagt veel van het ontwikkelteam. Wij willen onder meer inspelen op de wens van veel klanten om op basis van onze content proactief te adviseren. Big data is een onderwerp dat daarvoor allerlei mogelijkheden biedt. Mijn ambitie is om klanten relevante content te bieden op het gewenste moment en op de gewenste plaats.”

Arien vindt het belangrijk zich te blijven ontwikkelen. “Je krijgt hier alle ruimte, als je maar proactief en initiatiefrijk bent.” Dat merkt ze ook in haar rol als bestuurslid van Young Wolters Kluwer, de club voor collega’s jonger dan 36 jaar. Ze organiseren borrels, trainingen en zelfs een wintersportreis. “Hiermee helpen wij jonge mensen snel hun weg te vinden bij Wolters Kluwer.”

Lees het volledige interview met Arien

Vacatures in Digital products

Bekijk alle vacatures

Medewerkers aan het woord