Naar content
  • "Ik wil uitgedaagd worden in alles wat ik doe"

  • "Je krijgt de ruimte om jezelf en producten te ontwikkelen"

Doelgroep Development & Innovation (non-IT)

Innovatie is de motor van onze groei en een kernwaarde. Wolters Kluwer is altijd op zoek naar nieuwe content en oplossingen om te voorzien in de behoeften van onze klanten. Nieuwe werk- en leefstijlen vragen in de wereld van vandaag voortdurend om nieuwe toepassingen. Ons succes zit in het beantwoorden van die behoefte, nog voordat de klant erom vraagt. Dat vergt ervaring en expertise van onze innovatieteams.

Een vak voor gedreven mensen

Als developer begrijp je waar de klant behoefte aan heeft. Je komt met goede ideeën, opereert zelfstandig en volgens een vaste structuur. Samen met de klanten en uitgevers bedenk je nieuwe online producten en diensten. Soms werk je samen met collega's uit andere werelddelen of met partners buiten Wolters Kluwer. Je bent gedreven en weet door je overtuigingskracht anderen mee te krijgen. Je bent in staat om binnen de grenzen van de technische mogelijkheden commerciële toepassingen te realiseren. Bij Wolters Kluwer is innovatie een voorwaarde om ook in de toekomst succesvol te kunnen blijven. Daarom zijn onze developers nieuwsgierig, creatief en communicatief.

Trots op elke innovatie

Je werkt breed in de hele organisatie, of juist specifiek voor één Business Unit of product. Naast nieuwe projecten werken we ook aan de doorontwikkeling van bestaande producten. Zoals Trending Topics, een product waarmee geanalyseerd kan worden waar men in de juridische wereld op een bepaald moment veel over praat. Die kennis wordt gekoppeld aan de Navigator, onze online content portal. Maar onze developers hebben ook de tablet interface van de Navigator ontwikkeld. Klanten krijgen daarmee, waar ze ook zijn, toegang tot onze informatie. Soms zijn het kleine aanpassingen die de klant tevreden stemmen en soms gaat het om grote veranderingen. Op elke innovatie zijn we trots. Wil je weten wat werken op de afdeling Development & Innovatie bij Wolters Kluwer inhoudt? Laat je dan inspireren door de interviews met Sjoerd Smit (Senior Business Developer) en Liselotte Feenstra (Segment Manager Legal).

Of ga direct naar het vacatureoverzicht.