Naar content

Werken bij Wolters Kluwer

Geen dag is hetzelfde bij Wolters Kluwer. Net zoals de wereld om ons heen continu verandert, blijven ook wij in beweging. We ontwikkelen nieuwe (digitale) informatie en oplossingen, nieuwe campagnes en creëren nieuwe manieren om onze klanten te bereiken. Daarbij hebben we ambitieuze en creatieve mensen nodig. Specialisten die onze klanten willen helpen succesvol te zijn met de beste informatie, tools, software en apps. Gedreven marketeers, accountmanagers en financieel professionals. Mensen die Wolters Kluwer succesvol maken.

Grensverleggend

Werken bij Wolters Kluwer is werken in een inspirerende omgeving. Samen met je team voer je uitdagende projecten uit en ontwikkel je slimme oplossingen voor onze klanten. Jouw ideeën doen ertoe. Niet alleen in je eigen team, maar ook in het wereldwijde Wolters Kluwer-netwerk. Je kunt hier echt grensverleggend bezig zijn.

 

Volop ontwikkelmogelijkheden

Wij bieden je de ruimte om je te ontwikkelen, onder andere door opleidingen te volgen en nieuwe ervaringen ‘on the job’ op te doen. We willen graag dat je het maximale uit jezelf haalt. Zo kom je niet alleen zelf verder, maar draag je er ook aan bij dat Wolters Kluwer kan blijven innoveren en leren.

 

Wolters Kluwer als werkgever:

  1. Wij zijn een toonaangevende mondiale aanbieder van informatiediensten, beursgenoteerd aan de AEX.
  2. De verhouding man/vrouw is 50/50. Ook in de hogere functies zijn er relatief veel vrouwen, onder andere onze CEO Nancy McKinstry.
  3. We zijn er trots op dat we al enkele jaren behoren tot de Topwerkgevers van Nederland, met uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden.
  4. Wij zijn georganiseerd in een matrixorganisatie. Hierin werken onze vakspecialisten nauw samen met collega’s die middenin de markt zitten en onze klanten goed kennen. Daardoor kunnen we snel inspelen op de wensen van onze klanten en veranderende marktomstandigheden.

 

Top employer logo 2019

 

 

On the move

Wolters Kluwer maakt de omslag van een uitgeefbedrijf naar een online dienstverlener. Het interne cultuurprogramma van Wolters Kluwer Nederland ‘On the move’ is erop gericht dat deze verandering een succes wordt. We organiseren onder andere PowerYou-trainingen voor je persoonlijke groei en Make it better-sessies waarin je slimme tips krijgt over effectief werken. Daarnaast worden er verschillende medewerkersevents georganiseerd, zoals een sportdag en een eindejaarsfeest waar de value Win as a Team centraal staat. On the move helpt ons veranderen én zorgt ervoor dat we een nog sterker team worden.

 

Internationaal

Wolters Kluwer is wereldwijd actief. Dat geeft jou de mogelijkheid om ook internationaal te werken. Met het Erasmus-programma kun je een periode uitgezonden worden naar het buitenland. En het Flash-programma is gericht op internationale uitwisseling van best practices. Heb jij in Nederland een mooi product ontwikkeld, dan krijg je de gelegenheid die ervaring te delen met de buitenlandse collega’s. 

Bekijk alle vacatures
Bekijk alle vacatures

Ervaringen