Naar content

Uniek aanbod voor kantoren tot en met 5 fee earners

Het Juridisch Maatpakket is speciaal ontwikkeld voor advocatenkantoren tot en met 5 fee earners. U gebruikt alleen die Collecties die u écht nodig heeft. Verkrijgbaar in de variant Compleet, Expert of een combinatie van beide én die passen bij de specialismen van uw fee earners. Wel zo efficiënt.  

Collecties die passen bij uw kantoor én voordelig

Combineer naar keuze 3 tot maximaal 5 Collecties afgestemd op uw behoefte. En ook nog eens voordelig, zo betaalt u voor 3 fee earners met 3 Collecties Compleet slechts € 4.800 per jaar excl. btw. In de variant Expert betaalt u slechts € 5.280 per jaar excl. btw. (2018).

Specialistische kennis beschikbaar vanaf elk apparaat

De Collecties van Wolters Kluwer zijn altijd compleet, actueel en te raadplegen vanaf elk (mobiel) apparaat. Daarnaast bieden zij meer specialistische kennis en diepgang dan openbare bronnen. Zo komt u efficiënter en sneller tot de kern van de zaak, waar u zich dan ook bevindt.

Het Juridisch Maatpakket: zo werkt het.

Stem uw kennispakket af op uw specialisme. Kies bijvoorbeeld voor 3 Collecties Compleet als u gespecialiseerd bent in meerdere rechtsgebieden.

U kunt ook kiezen voor de Collectie Expert als u gespecialiseerd bent in één rechtsgebied en 2 Collecties Compleet die raakvlakken hebben met uw specialisme.


 

Bestellen is heel eenvoudig: ga naar het en bestel uw Collecties Compleet. Het bestelformulier rekent direct de prijs van uw kennispakket voor u uit.

Wilt u een combinatie van Compleet en Expert, of alleen Expert dan kunt u het formulier doorlopen, waarna wij contact met u opnemen.


 

Wij maken de bestelling binnen 2 werkdagen voor u in orde. U heeft dan altijd, overal en vanaf elk (mobiel) apparaat toegang tot de meest complete en actuele kennis binnen uw specialisme.

Heeft u een speciaal verzoek of andere wensen? Vul dan ons formulier onderaan de pagina in.


 

Speciaal verzoek of andere wensen?

Wellicht kunnen we u ook helpen als u een speciaal verzoek heeft. Of andere wensen voor uw Juridisch Maatpakket. Laat dan via onderstaand formulier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

* Verplichte velden