Naar content

Tekst & Commentaar online

Wilt u beschikken over de allerlaatste stand van zaken? Kies dan voor Tekst & Commentaar online.

Handig schema met daarin een actueel overzicht van alle huidige en te verschijnen Tekst & Commentaar-delen, inclusief prijzen.

let op: geplande verschijningsdata kunnen wijzigen


Downloaden

Verschijnings- en abonnementsvormen

Verschijningsvormen

  • Boek & e-book
  • Online (toegankelijk via Navigator)
  • Collecties (totaalpakketten per rechtsgebied)


Deelgebiedabonnement

Met een deelgebiedabonnement heeft u online toegang tot alle nieuwe delen en herdrukken uit het rechtsgebied van uw keuze. En voor een scherpe prijs. Deze deelgebiedabonnementen zijn verkrijgbaar: 


Abonnement per deel

Alle delen van Tekst & Commentaar zijn ook als los abonnement verkrijgbaar.

“Onmisbaar. Dat woord zegt voor mij alles over Tekst & Commentaar. Alles wat ik nodig heb, staat erin met een duidelijke uitleg. Ideaal om direct te schakelen en ik kan er altijd op vertrouwen dat de informatie klopt. Dat is een veilig idee.”

Mr. Paula van den Berg is advocaat bij Bilt. Advocaten in Utrecht
 

“Bij alle vraagstukken begin ik eerst met Tekst & Commentaar. Ik vind er altijd snel het juiste artikel met uitgebreid commentaar. Tekst & Commentaar is echt onmisbaar in mijn werk. Er gaat dan ook bijna geen dag voorbij dat ik er niet in kijk.”

Mr. Esther Croonen werkt als Legal Counsel bij Coca-Cola Enterprises Nederland B.V. in Rotterdam
 

Als juridisch professional neemt u alleen genoegen met het beste. En kiest u natuurlijk voor Tekst & Commentaar wanneer u snel inzicht wilt krijgen in de wetgeving. Tekst & Commentaar biedt u altijd een glashelder commentaar per wetsartikel; direct toepasbare uitleg in een paar regels. Online, als boek of als e-book. De serie is van een bijzonder hoge kwaliteit en zeer compleet. Aan de serie (30 delen) werkt een team van maar liefst 400 topauteurs en een redactieteam dat bestaat uit de top van de markt. Niet voor niets is Tekst & Commentaar al meer dan 25 jaar de standaard in de juridische markt.


  • ​Glashelder commentaar per wetsartikel
  • In een paar regels direct toepasbare uitleg
  • Hoge kwaliteit, zeer compleet en actueel
  • Topredacties en de beste auteurs uit het vakgebied

Aan de serie Tekst & Commentaar werkt een team van maar liefst 400 topauteurs en een redactieteam dat bestaat uit de top van de markt. Iedere Tekst & Commentaar-titel wordt ontwikkeld door een team van autoriteiten op het vakgebied. Zij zorgen ervoor, dat Tekst & Commentaar altijd een glashelder commentaar geeft.


Wij zijn benieuwd naar uw ideeën

Heeft u een idee of suggestie m.b.t. Tekst & Commentaar? Redactie en uitgever stellen uw reactie zeer op prijs! Mail ons via tekstcommentaar@wolterskluwer.com of reageer via Twitter (@tekstcommentaar). Ook voor uw inhoudelijke vragen over Tekst & Commentaar kunt u hier terecht.