Naar content

TaxVisions Thema’s

Snel en bondig inzicht in actuele of complexe fiscale onderwerpen

Met deze nieuwe dienst van TaxVisions wordt u in korte video’s op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken rond een fiscaal thema. De video’s zijn uitstekend geschikt voor zowel de algemene belastingadviseur die verdieping zoekt als de specialist, die zich wil oriënteren buiten het eigen vakgebied. Alle themavideo’s worden 2x per jaar geactualiseerd en blijven daarmee hun waarde houden.

 

Hoe werkt TaxVisions thema’s?

Met uw TaxVisions-abonnement logt u in op de Taxvisions.nl omgeving. Via de filtermogelijkheden aan de linkerkant kunt u alle TaxVisions Thema video’s bekijken. Wekelijks zullen wij u via de TaxVisions nieuwsbrief op de hoogte brengen van de eventuele ontwikkelingen rond de themavideo’s. Daarbij worden in de loop van het jaar de themavideo’s verder uitgebreid, waarbij er gemiddeld iedere 2 weken 1 nieuwe video bij zal komen. Een abonnement kost € 329,- per jaar (excl. btw).

TaxVisions Thema’s proberen?

Ontdek Taxvisions Thema’s dertig dagen lang geheel vrijblijvend. Heeft u al een inlog voor de Navigator of de reguliere TaxVisions? Gebruik dan hetzelfde e-mailadres om het proefabonnement aan te vragen.