Naar content

Over ons

Wolters Kluwer is de kennispartner voor juridische en fiscale professionals. Wij bieden up-to-date informatie, software en tools waarmee zij effectiever en efficiënter kunnen werken. 

Wij zorgen voor innovatieve manieren om onze informatie continu beschikbaar en toegankelijk te maken.

Meer weten over Wolters Kluwer?

Werken bij Wolters Kluwer

Je bedenkt graag nieuwe ideeën en je bent resultaatgericht? Bij alles wat je doet staat de klant centraal? Wil jij ergens werken alsof het je eigen business is? Dan vind je bij Wolters Kluwer je nieuwe uitdaging.

Meer weten over werken bij ons?

Top Employer

Wolters Kluwer is erkend als Top Employer in Nederland. Het Top Employer certificaat wordt uitgereikt aan organisaties die het hoogst vereiste niveau halen in hun HR beleid. Daarbij worden alle essentiële gebieden van het HR management van de deelnemende organisaties beoordeeld.

Lees verder

Onze Visie

Professionals de informatie, software en tools bieden die ze nodig hebben zodat zij op de meest efficiënte manier resultaat kunnen behalen. De onmisbare kennispartner voor legal en tax & accounting professionals zijn. Dat is waar Wolters Kluwer voor staat.

Meer weten?

Innovatie bij Wolters Kluwer

De snel veranderende markt heeft ervoor gezorgd dat onze rol als online kennisleverancier steeds verder wordt uitgebouwd. We zoeken voortdurend naar manieren om onze informatie zo gericht mogelijk aan te bieden. Innovatie staat hierbij centraal.

Lees meer

Merken en Producten

Professionals kunnen op Wolters Kluwer rekenen voor informatie- en technologieoplossingen. Zij vinden bij Wolters Kluwer gespecialiseerde vakinformatie en expertise, software en workflowtools.

Productportfolio

Wolters Kluwer Wereldwijd

Wolters Kluwer is een toonaangevende mondiale aanbieder van informatie, software, tools en diensten voor professionals in de juridische, zakelijke, fiscale, accountancy, audit, compliance en gezondheidszorg sectoren.

Meer weten over onze activiteiten wereldwijd?

Auteurs

Door de kennis van en samenwerking met onze auteurs zijn wij in staat onze klanten voortdurend op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in hun vakgebied. Onze auteurs zijn professionals uit het bedrijfsleven, het onderwijs, de wetenschap of de overheid en experts binnen hun vakgebied. 

Auteurs en Wolters Kluwer

Shop

Wolters Kluwer streeft ernaar om één portaal te creëren dat klanten toegang geeft tot verschillende platforms, zoals een online shop voor lesboeken en studiemateriaal en een gekoppelde database met relevante content. Vind snel en eenvoudig de weg naar de verschillende producten en diensten van Wolters Kluwer in onze online shop.

Naar de shop