Naar content

Ontdek eDis

Met de eDis app kunt u gemakkelijk Wolters Kluwer uitgaven downloaden en lezen op uw tablet of desktop. Zo blijft u altijd en overal op de hoogte.

!
Binnenkort zal eDis vervangen worden door Smarteca. U leest dan op deze pagina hoe u kunt overstappen.

Bladeren en downloaden

In uw eDis bibliotheek vindt u een overzicht van alle beschikbare publicaties. Deze kunt u gemakkelijk downloaden naar uw tablet of desktop, om ze vervolgens op ieder moment te kunnen openen en lezen binnen de app. U kunt favorieten aanwijzen om zo nog sneller bij de voor u meest interessante uitgaven te komen.

Comfortabel lezen

Het intuïtieve scherm is ontworpen om snel en prettig te kunnen lezen, met een overzichtelijke inhoudsopgave. Lettergrootte en helderheid kunt u naar wens instellen. Ook is het mogelijk om markeringen en notities te maken, zodat ook uw gedachten tijdens het lezen bewaard blijven.​

Altijd op de hoogte

Via notificaties wordt u gewaarschuwd wanneer nieuwe publicaties beschikbaar zijn. Eenmaal in de app is duidelijk aangegeven wat de nieuwe publicaties zijn, en kunt u hierop filteren. 

Hoe krijg ik toegang tot eDis?

Als u vanuit uw abonnement recht hebt op de uitgaven, dan hebt u alleen uw Wolters Kluwer login en wachtwoord nodig om eDis te gebruiken. Indien u geen login en wachtwoord heeft kunt u contact opnemen met Wolters Kluwer klantenservice.

Download eDis

 

Download in iStore
Download in PlayStore
Download desktop app (Windows)
Download desktop app (Mac)

Overal toegang

Als professional wilt u altijd en overal toegang tot uw informatie en bestanden. eDis voorziet hierin met een persoonlijke bibliotheek die u kunt downloaden naar uw offline boekenplank.

Binnen de bibliotheek kunt u favorieten aanmaken zodat u alleen genotificeerd wordt op nieuwe titels die voor u op dat moment van belang zijn.

Markeren en delen

 

Als professional kunt u delen van tekst selecteren eenvoudig selecteren en vervolgens annoteren, markeren en delen met derden.

Navigator

 

Ook kunt u direct door naar Navigator zonder opnieuw in te loggen, zowel op desktop als op tablet.

Puur leescomfort

eDis leest makkelijk en intuïtief. U navigeert rechtstreeks naar hoofdstukken en paragrafen die voor u als professional relevant zijn.

E-books die u download openen standaard in de inhoudsopgave zodat u direct naar de door u gezochte passages kunt.

Veelgestelde vragen over eDis

Hoe log ik in?

Na downloaden kunt u bij instellingen(, zie rechterbovenhoek) inloggen met uw huidige Navigator Login. Indien u deze niet meer voorhanden heeft, klikt u op “Wachtwoord vergeten”


Mijn login wordt niet herkend. Hoe kan dat?

U dient gebruik te maken van uw Login die u via de mail van ons heeft ontvangen. Login is gelijk aan de Navigator login. Blijft u de melding 'Onjuiste inloggegevens' krijgen, neem dan contact op met onze servicedesk door ons te bellen op telefoonnummer 0570-673555 of neem contact op via de chat.


Ik weet mijn wachtwoord niet (meer).

In het inlogscherm kunt u via de knop ‘wachtwoord vergeten’ een nieuw wachtwoord instellen.


Ik heb een nieuw wachtwoord aangemaakt, maar ontvang geen bevestigingsmail.

Kan het zijn dat uw mailbox vol is? Of kan het zijn dat de mail in uw spambox terecht is gekomen? Mocht beide niet het geval zijn neem dan contact op met onze servicedesk door ons te bellen op telefoonnummer 0570-673555, te mailen via servicedesk-NL@wolterskluwer.com, of neem contact op via de chat.


Waarom krijg ik geen notificatie op mijn tablet?

Notificaties krijgt u alleen op de titels die u als favoriet heeft ingesteld. Binnen de bibliotheek kunt u favorieten aanmaken zodat u alleen genotificeerd wordt op nieuwe titels die voor u op dat moment van belang zijn.


Is eDis ook beschikbaar op een smartphone?

Ja, eDis is beschikbaar op zowel Iphone als Android toestellen.


Waar vind ik de gebruikershandleiding?

De handleiding is als document opgenomen in de app op de Ipad. Deze kunt u ook hier downloaden. Voor de smartphone versie vindt u de handleiding hier!


Zijn de reeds verschenen edities ook opgenomen in de (nieuwe) eDis NL app?

Alle edities vanaf 1 januari 2013 zijn opgenomen en kunt u downloaden.


Waar kan ik als beheerder van mijn organisatie gebruikers wijzigingen doorgeven?

Wijzigingen kunt u doorgeven door contact op te nemen met onze servicedesk door ons te bellen op telefoonnummer 0570-673555, te mailen via servicedesk-NL@wolterskluwer.com, of neem contact op via de chat.


Support

Systeemeisen

  • Tablets en smartphones met Android 4.2.2 tot 7.0 op normale, grote en extra grote schermen
  • iPad 4 of nieuwer met iOS 9.3 – 10.3
  • iPhone 6 of nieuwer met iOS 9.3 – 10.3
  • Windows 7 x32/x64, Windows 8.1 x32/x64 en Windows 10 x32/x64
  • MacOS 10.9.5 – 11.12.4


Download handleiding

Neem contact op

Neem contact op

Download in iStore
Download in PlayStore
Download desktop app (Windows)
Download desktop app (Mac)