Zoeken
Producttype
Hoofdindeling
Prijsklasse

Privacy

De internationale en nationale regels over het gebruik van persoonsgegevens zijn voortdurend in verandering. Het is zoeken naar evenwicht in de bescherming van privacy en andere belangen zoals terrorismebestrijding, veiligheid, dienstverlening. Deze uitgaven over privacy en GDPR bieden u inzicht in theorie en regelgeving en geven handvatten voor het opstellen van beleid. 

 
Sorteer op:

Grip op de AVG

Boek
Editie: 2017
Verschijningsdatum: 18 mei 2017
Auteur: MSc Natalja Krijgsman, mr. drs. Jeroen Terstegge, dr. Koen Versmissen
Iedere organisatie heeft met privacy te maken en vanaf mei 2018 kan echt niemand er meer omheen: dan treedt Europese wetgeving voor het verwerken van persoonsgegevens in werking. Worstelt u met het vinden van een goede aanpak? Vraagt u zich af wat uw stakeholders verwachten? Deze uitgave biedt u alle antwoorden.
€ 40,09
€ 42,50 incl. btw
Prijs per stuk
Op voorraad. Voor 17:00 besteld, morgen op uw bureau
Meer informatie

Grip op de AVG - Werkboek

Boek
Editie: 2017
Verschijningsdatum: 6 juni 2017
Auteur: drs. Gerrit Goud, dr. Koen Versmissen
Wilt u aan de slag met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)? Dit werkboek biedt u praktisch toepasbare en voor uw organisatie aanpasbare sjablonen en handreikingen. Deze kunt u gebruiken als basis voor het verzamelen van de benodigde documentatie.
€ 24,53
€ 26,00 incl. btw
Prijs per stuk
Op voorraad. Voor 23.00 besteld, morgen op uw bureau
Meer informatie

Combiboekenpakket Grip op de AVG

Boek
Editie: 2017
Verschijningsdatum: 12 juni 2017
Auteur: drs. Gerrit Goud, dr. Koen Versmissen
Iedere organisatie heeft met privacy te maken en vanaf mei 2018 kan echt niemand er meer omheen: dan treedt Europese wetgeving voor het verwerken van persoonsgegevens in werking. Worstelt u met het vinden van een goede aanpak? Vraagt u zich af wat uw stakeholders verwachten? Dit pakket biedt niet-juristen alle antwoorden. U ontvangt het boek Grip op de AVG én het bijbehorende werkboek.
€ 53,77
€ 57,00 incl. btw
Prijs per stuk
Op voorraad. Voor 23.00 besteld, morgen op uw bureau
Meer informatie

Grip op de AVG

E-book
Editie: 2017
Verschijningsdatum: 12 mei 2017
Auteur: drs. Joris Hutter, mr. Sergej Katus, MSc Natalja Krijgsman
meer
Iedere organisatie heeft met privacy te maken en vanaf mei 2018 kan echt niemand er meer omheen: dan treedt Europese wetgeving voor het verwerken van persoonsgegevens in werking. Worstelt u met het vinden van een goede aanpak? Vraagt u zich af wat uw stakeholders verwachten? Deze uitgave biedt u alle antwoorden.
€ 40,49
€ 48,99 incl. btw
Prijs per stuk
Direct beschikbaar
Meer informatie

Collectie Privacy

Collectie

Voldoet u al aan de nieuwe privacywetgeving? Met Collectie Privacy heeft u online toegang tot uitgaven als Module Privacy, Computerrecht en Tekst & Commentaar Telecommunicatie en Privacyrecht. Daarmee vindt u snel en slim alle informatie die u nodig heeft.

vanaf € 895,00
€ 1.082,95 incl. btw
Facturering en contractduur per jaar per fee-earner.
Meer informatie

Collectie IE- & ICT-recht

Collectie
Speciaal voor advocaten en bedrijfsjuristen is er de Collectie IE- & ICT-recht. U heeft toegang tot titels zoals Tekst & Commentaar Telecommunicatie- en privacyrecht, Computerrecht en Intellectuele Eigendom en Reclamerecht.
vanaf € 1.014,00
€ 1.226,94 incl. btw
Facturering en contractduur per jaar per fee-earner.
Meer informatie

Tekst & Commentaar Privacy- en telecommunicatierecht

Online
Redacteur: mr. Paul Knol, prof. dr. mr. Gerrit-Jan Zwenne
Auteur: mr. Jannetje Bootsma
meer
Uw eerste online informatiebron voor direct toepasbare uitleg van de Telecommunicatiewet en nog veel meer. De beste auteurs geven u inzicht in alle veranderingen in het privacy- en telecommunicatierecht. Zij werken de uitgave bovendien voortdurend bij. U bent dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!
€ 124,80
€ 151,01 incl. btw
Prijs per gebruiker per jaar
Meer informatie

Module Privacy en persoonsgegevens

Online
Kernredactie: mr. Friederike van der Jagt, mr. dr. Sjaak Nouwt, mr. dr. Arnold Roosendaal
meer
Bescherming van persoonsgegevens is in ieders belang. Is het uw dagelijkse praktijk? Met deze praktijkgerichte module heeft u een altijd bijgewerkte verzameling van alle relevante wetten en regels, met uiteraard de Algemene verordening gegevensbescherming. Uw naslagwerk, of u nu privacyfunctionaris, bestuurder of jurist bij de overheid bent. Informatief, juridisch én praktisch.

Deze module maakt ook onderdeel uit van de Collectie Publieksdiensten of Collectie Privacy.
€ 695,00
€ 840,95 incl. btw
Prijs per gebruiker per jaar
Meer informatie

Computerrecht

Online
Hoofdredactie: mr. Erik Valgaeren
Redacteur: Sari Depreeuw, prof. dr. Patrick van Eecke
meer
Tijdschrift voor informatietechnologie en recht, dat u online wordt aangeboden. De inhoud raakt onder meer de beslechting van automatiseringsgeschillen, eigendomsrecht van software, gegevensbescherming, computercriminaliteit en chipsbescherming.

Deze uitgave is ook te vinden in de Collectie Bedrijfsjuristen IE- en ICT-recht Compleet.
€ 312,00
€ 377,52 incl. btw
Prijs per gebruiker per jaar
Meer informatie

Computerrecht

Tijdschrift
Hoofdredactie: mr. Erik Valgaeren
Redacteur: Sari Depreeuw, prof. dr. Patrick van Eecke
meer
Tijdschrift voor informatietechnologie en recht. Bevat artikelen over o.a. beslechting van automatiseringsgeschillen, eigendomsrecht van software, gegevensbescherming, computercriminaliteit en chipsbescherming.
€ 312,00
€ 330,72 incl. btw
Prijs per jaar
Meer informatie

Homo Digitalis

Boek
Editie: 2016-2
Verschijningsdatum: 17 mei 2017
The Internet of Things en big data transformeren onze samenleving onomkeerbaar en het recht moet daarin meebewegen. De meest recente NJV-jaarvergadering stond daarom in het teken van de Homo Digitalis. Commentaar en analyses van preadviseurs van de NJV op deze ontwikkeling, vanuit het oogpunt van privacybescherming, strafrecht, privaatrecht en bestuursrecht.
€ 19,81
€ 21,00 incl. btw
Prijs per stuk
Op voorraad. Voor 23.00 besteld, morgen op uw bureau
Meer informatie

Wettenbundel Internetrecht 2017-2018

Boek
Editie: 2017-2018
Verschijningsdatum: 6 september 2017
Redacteur: prof. mr. Arno Lodder, mr. dr. Mathieu Paapst
Eigenlijk ontkomt geen enkele juridisch professional er meer aan: het internetrecht. Van intellectueel eigendom tot cybercriminaliteit. Van e-commerce tot mediarecht. De Wettenbundel Internetrecht biedt studenten, juristen en advocaten het meest actuele en complete overzicht van dit ongekend beweeglijke rechtsgebied.
5% studieboekenkorting
€ 27,83
€ 29,50 incl. btw
Prijs per stuk
Op voorraad. Voor 23.00 besteld, morgen op uw bureau
Meer informatie
Terug naar boven