Naar content

Pensioen Online: de beste online pensioenberekeningssoftware

Bereken eenvoudig en snel uw DGA-pensioen in eigen beheer

Alle pensioenberekeningen

Met Pensioen Online kunt u alle mogelijke pensioenberekeningen in eigen beheer berekenen. Denk aan pensioen in de opbouwfase, premievrije pensioenen, ingegane pensioenen en flexpensioen.

Modelpensioenovereenkomsten

U hoeft niet meer lang na te denken over het opstellen van overeenkomsten. Pensioen Online biedt u een volwaardige database met up-to-date modelovereenkomsten. Hierin vindt u onder meer overeenkomsten voor eindloon, middelloon en beschikbare premie.

Altijd en overal toegang

Pensioen Online is cloudbased. Dit betekent dat u toegang heeft tot de software vanaf al uw apparaten met internet. Op kantoor vanaf uw pc, bij de klant of gewoon thuis op de bank vanaf uw tablet of smartphone.

Deskundige helpdesk

Heeft u een vraag over de software of een berekening? Via de helpdesk komt u direct in contact met een van onze pensioenspecialisten. Zij helpen u graag verder.

Daarom Pensioen Online

Pensioen Online biedt vele voordelen:

  • Database met actuele modelpensioenovereenkomsten
  • Vele berekeningsmethoden
  • De meest recente software
  • Heldere rapportages
  • Gratis vaktechnische helpdesk

"Prettige software, voor iedere accountant een aanwinst"

Frans de Vries, AA Accountants

"Het prettige is dat de rapportages altijd direct bruikbaar zijn"

Wim van der Meule, M&R accountants

De modules van Pensioen Online

Pensioenmodule

De module bevat alle mogelijke pensioenberekeningen eigen beheer: pensioen in de opbouwfase, premievrije pensioenen, ingegane pensioenen en flexpensioenen. Het omvat variabelen als middelloon en eindloon, salarisverloop, pensioenaanspraken, waardering, doelvermogen, risicokapitaal, WEV en prognose. Het is bovendien geschikt voor alle fiscaal toegestane waarderingsmethoden, uitruil OP/PP, vervroegen en uitstellen pensioendatum etc.


Pensioen VPL-module

In verband met de aanpassing aan VPL in het verleden, kan er sprake zijn van twee pensioenleeftijden. In dat geval kunt u met de Pensioen VPL-module uw pensioenberekeningen maken.


Modelpensioenovereenkomsten

U heeft toegang tot onze database met actuele modelovereenkomsten voor eindloon, middelloon en beschikbare premie. U kunt automatisch een pensioenbrief laten maken, met keuze uit 10 verschillende varianten.


Stamrechtmodule

De stamrechtmodule dient ter waardering van zaken als stamrecht c.q. lijfrenteverplichting, Waarde Economisch Verkeer (overdrachtswaarde) en prognose. U rekent hiermee stamrechtkapitaal om in een periodieke uitkering c.q. lijfrente. De module ondersteunt diverse lijfrentevormen, met of zonder indexatie.


Lijfrenteruimte-module

Met de lijfrenteruimte-module berekent u de fiscale lijfrente-aftrek, jaarruimte, reserveringsruimte, FOR-ruimte en stakingswinstruimte.


Echtscheidingsmodule

Met deze module kunt u de pensioenverdeling bij echtscheiding en de daarbij mogelijke varianten doorrekenen. De rekenmodule ondersteunt pensioenverdeling op basis van verevening, conversie en waardering pensioenrechten.


Pensioen Online

Bereken eenvoudig en snel uw DGA-pensioen in eigen beheer

€ 1163,64 per gebruiker per jaar

Snel antwoord op uw vraag over Pensioen Online?
 

Voor technische of inhoudelijke vragen:

David Bakker: 06-517470 68, Jan van der Meer 013-5212186 / 06-53392298

 

Voor vragen over uw abonnement:

Klantenservice: 0570 – 673 555