Naar content
Terug
Wolters Kluwer zet samen met Incentro belangrijke stap in e-commercestrategie
30 januari 2015, | nieuws producten innovatie partnership

Informatiedienstverlener Wolters Kluwer is samen met ICT-dienstverlener Incentro gestart met de uitrol van de nieuwe e-commercestrategie door een nieuwe online opleidingsshop te realiseren. Klanten vinden opwww.wolterskluwer.nl/opleidingen voortaan sneller en eenvoudiger hun weg naar de verschillende producten en diensten van Wolters Kluwer. Een projectteam met medewerkers van beide organisaties realiseerde de nieuwe e-commerce-omgeving volgens de agile scrummethode.

Lees verder

Wolters Kluwer Legal and Regulatory Solutions benoemt Frank Vrancken Peeters tot RMD van regio West-Europa; Frans Klaassen als MD in Nederland
29 september 2014, Alphen a/d Rijn | nieuws management

Wolters Kluwer Legal & Regulatory Solutions benoemt Frank Vrancken Peeters, CEO van Wolters Kluwer in Nederland en Regional Managing Director van regio Noord-Europa, tot Regional Managing Director van de nieuw te vormen regio West-Europa, bestaande uit Nederland, België, Scandinavië, Frankrijk en Spanje.

Lees verder

Informatie voor klanten van Swets en Zeitlinger Group B.V.
23 september 2014, | nieuws producten overig

Zoals u uit de media heeft kunnen vernemen is er faillissement uitgesproken voor de intermediairs Swets Group, Swets Information Solutions en Jongbloed Juridische Boekhandel.

Lees verder

Hoofdredacteur Zakboek Bevolkingszorg Woldring overhandigt eerste exemplaar aan burgemeester Bruinooge
18 augustus 2014, | nieuws producten events

Hoofdredacteur Ilmar Woldring heeft het eerste exemplaar van het Zakboek Bevolkingszorg aan burgemeester Bruinooge van Alkmaar overhandigd. De bijeenkomst vond plaats in het stadhuis van Alkmaar. Simon van der Linde van Kluwer en meerdere auteurs waren daarbij aanwezig.

Lees verder

Simon Strik ontvangt Hofstrapenning
20 juni 2014, Den Haag | nieuws awards events auteurs

Op 18 juni heeft mr. drs. S.A.W.J. Strik in Den Haag de prof. mr. H.J. Hofstrapenning in ontvangst genomen. Een groot aantal vakgenoten waren getuige van de prijsuitreiking en feliciteerden de heer Strik met het winnen van deze prestigieuze prijs.

Lees verder