Naar content
Terug
Informatie voor klanten van Swets en Zeitlinger Group B.V.
23 september 2014, | nieuws producten overig

Zoals u uit de media heeft kunnen vernemen is er faillissement uitgesproken voor de intermediairs Swets Group, Swets Information Solutions en Jongbloed Juridische Boekhandel.

Lees verder

Hoofdredacteur Zakboek Bevolkingszorg Woldring overhandigt eerste exemplaar aan burgemeester Bruinooge
18 augustus 2014, | nieuws producten events

Hoofdredacteur Ilmar Woldring heeft het eerste exemplaar van het Zakboek Bevolkingszorg aan burgemeester Bruinooge van Alkmaar overhandigd. De bijeenkomst vond plaats in het stadhuis van Alkmaar. Simon van der Linde van Kluwer en meerdere auteurs waren daarbij aanwezig.

Lees verder

Simon Strik ontvangt Hofstrapenning
20 juni 2014, Den Haag | nieuws awards events auteurs

Op 18 juni heeft mr. drs. S.A.W.J. Strik in Den Haag de prof. mr. H.J. Hofstrapenning in ontvangst genomen. Een groot aantal vakgenoten waren getuige van de prijsuitreiking en feliciteerden de heer Strik met het winnen van deze prestigieuze prijs.

Lees verder

Inzet van technologie bepalend bij concurrentiestrijd onder advocatenkantoren
12 juni 2014, Amsterdam | nieuws expertise innovatie

Advocatenkantoren die investeren in ICT hebben de beste kansen in de concurrentiestrijd in de juridische dienstverlening. In de eerste plaats kunnen kantoren met technologie efficiënter werken. Daarnaast kunnen ze technologie gebruiken om de relatie met klanten te versterken, waardoor hun concurrentiepositie verbetert. Dat concludeert het ING Economisch Bureau in een vandaag verschenen rapport. Uit een enquête van ING samen met informatiedienstverlener Wolters Kluwer blijkt dat driekwart van de advocatenkantoren de afgelopen drie jaar in nieuwe technologie heeft geïnvesteerd. Van de kantoren geeft 86% aan dat de investeringsbeslissing niet zonder obstakels verloopt.

Lees verder

Kluwer introduceert SmartNewz Arbeidsrecht
18 maart 2014, Deventer | nieuws producten innovatie

Kluwer, onderdeel van de wereldwijde informatiedienstverlener Wolters Kluwer, introduceert SmartNewz Arbeidsrecht. Een nieuwe benadering van juridisch nieuws. Ontwikkeld voor juristen gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Lees verder