Naar content

Boekhandels

Wolters Kluwer levert vakgerichte informatie aan professionals op uiteenlopende gebieden. Onze klanten behoren tot de top op hun vakgebied: van juristen, fiscalisten, accountants en bestuurders tot aan human resources- en accountmanagers. Maar ook met een toonaangevend aanbod van studietitels is Wolters Kluwer bij tal van onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten bekend. Van juridisch tot fiscaal-financieel en van openbaar bestuur tot sociale zekerheid. Altijd op het hoogste niveau, altijd geschreven door topauteurs afkomstig uit de praktijk en hogere onderwijsinstellingen.

Wij informeren u via deze pagina over zaken die voor u en uw klanten van belang zijn. U vindt hier bijvoorbeeld informatie omtrent nieuw te verschijnen en recent verschenen of uitverkochte titels.

Als u op de onderstaande links klikt, wordt het bestand op uw computer gedownload.

 

De afdeling retail ondersteuning van Wolters Kluwer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Telefoonnummer retail ondersteuning: 0570-673550.

Op de hoogte blijven over het verschijnen van nieuwe titels en herdrukken? Meld u aan voor onze nieuwsbrief Retail@tention. Zie voorbeeld rechtsboven op de site. Mail naar retail-NL@wolterskluwer.nl.

Retail nieuwsbrief - nummer 19 2020