Naar content

Wilt u een maand onbeperkt toegang

tot de beste juridische content?

Gratis en geheel vrijblijvend. Het proefabonnement geeft geen enkele verplichting en stopt automatisch na een maand.

Altijd de meest volledige informatie tot uw beschikking

Met de Collecties heeft u alle juridische vakinformatie die u nodig heeft binnen handbereik, zoals wet- en regelgeving, jurisprudentie, commentaar en literatuur. Per rechtsgebied handig gebundeld in een Collectie. Zo bent u altijd in staat om een volledig advies te bieden aan uw cliënt. 

Graag ervaren wij samen met u hoe wij u het beste kunnen ondersteunen bij uwdienstverlening. U heeft 30 dagen lang gratis toegang toegang tot alle beschikbare content. 

Helemaal gratis en zonder verplichtingen.

Klik op onderstaande link en vul het formulier in om mee te doen. Navigeer vandaag nog gratis door alle beschikbare content.

 

Zeker van jouw zaak

Met deze gratis proefperiode vindt u alle juridische vakinformatie die u nodig hebt, zoals wet- en regelgeving, jurisprudentie, commentaar en literatuur. De juridische content raadpleeg je in onze Online Informatieportal 'Navigator'. 

De voordelen van Navigator

 • De meest complete informatie per rechtsgebied
 • Altijd het meest actueel
 • Handige functionaliteit
 • De hoogst beschikbare kwaliteit

De Collecties bevatten verschillende soorten publicaties

Artikelsgewijs commentaar

Publicaties die u helpen om wetteksten te interpreteren. Gebruik Tekst & Commentaar voor snelle duiding en de Groene Serie voor een uitgebreide uitleg.

Jurisprudentie

Met tijdschriften als de NJ bent u altijd op de hoogte van de laatste jurisprudentie en nieuws over de wet- en regelgeving.

Vakliteratuur

Thematische literatuur die u helpen om antwoorden te vinden op juridische vraagstukken, zoals publicaties uit de Asser-serie.

Modellen

Bespaar tijd door te werken met standaard templates die door specialisten zijn opgesteld. De templates worden jaarlijks vernieuwd.

 

Gratis aanmelden en 30 dagen onbeperkt toegang

Aanhef *:
 Dhr.  
 Mevr. 
Voornaam *:
Achternaam *:
Organisatie *:
Telefoon *:
E-mailadres *:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden van het proefabonnement *
  Door het aanvragen van dit gratis proefabonnement geeft u Wolters Kluwer toestemming om u te informeren over producten en diensten van Wolters Kluwer die voor u interessant of belangrijk kunnen zijn. Wolters Kluwer gaat zorgvuldig om met uw gegevens conform de AVG. *

Als u geen informatie van Wolters Kluwer wilt ontvangen, gebruik de afmeldlink in de aan u toegezonden e-mail. Voor meer informatie over het privacybeleid van Wolters Kluwer Nederland, zie het privacystatement.
 

* verplichte velden

Voorwaarden proefabonnement

Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan het proefabonnement:

 • U kunt éénmaal een proefabonnement aanvragen op de door u geselecteerde producten.
 • Het proefabonnement is één maand geldig vanaf het moment dat u de inlogcodes ontvangen heeft.
 • Naar aanleiding van uw aanvraag op een proefabonnement, ontvangt u mails om u verder te helpen en/of nemen wij contact telefonisch met u op.
 • Telefoongesprekken worden opgenomen voor trainings- of evaluatiedoeleinden.
 • Het proefabonnement stopt automatisch na een maand.
 • Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van Wolters Kluwer Nederland B.V. van toepassing.
 • De door u verstrekte persoonsgegevens worden alleen gebruikt in het kader van het proefabonnement. Voor het privacybeleid van Wolters Kluwer Nederland, klik hier