Naar content

De Vakstudie is totaal vernieuwd!

Krijg nóg sneller inzicht in relevante informatie

De Vakstudie is totaal vernieuwd!

Als fiscalist heeft u te maken met complexe vraagstukken. Daarom stelt u hoge eisen aan de informatiebronnen die u dagelijks gebruikt. De Vakstudie ondersteunt u met de meest complete en actuele informatie van topkwaliteit. Deze informatie is nu nog overzichtelijker weergegeven, zodat u sneller de antwoorden krijgt die u nodig heeft. Samen met gebruikers hebben we een totaal nieuwe lay-out voor De Vakstudie ontwikkeld die exact aansluit op uw werkproces. 

Compleet vernieuwd

Eerder maakten we de Wettekst, Kern & Inleiding en Commentaar al makkelijker te raadplegen via tabs. Hieraan hebben we nieuwe tabs voor Beleid en Jurisprudentie toegevoegd. Met één klik benadert u nu het wetsartikel, commentaar, beleid en jurisprudentie - waarbij u door de artikelsgewijze ingang altijd overzicht houdt. U heeft daardoor sneller inzicht in relevante informatie en kunt efficiënter werken. De belangrijkste voordelen:

Overzichtelijk

Wetsartikelen zijn overzichtelijk gepresenteerd in de inhoudsopgave.

Tijdslijn

Inzicht in wetsversies via handige tijdslijn (naast geldende wetgeving ook historische en toekomstige wetgeving)

Tabs

Via tabs direct de Wettekst, Kern & Inleiding en Commentaar raadplegen en daarna eenvoudig navigeren naar Beleid en Jurisprudentie

"Wij werken met dikke wetboeken met tabjes om snel te kunnen bladeren. Dat kan nu ook digitaal. Fantastisch!"

Tom Kleinpenning - belastingadviseur bij Flynth

Bekijk in onderstaande video hoe we gebruikers hebben betrokken in het ontwikkelen van de vernieuwde lay-out van De Vakstudie.

Andere voordelen

U raadpleegt De Vakstudie via Navigator, de innovatieve zoekmachine van Wolters Kluwer. Deze biedt u extra voordelen als:

Vergelijken

Met enkele klikken kunt u verschillende versies van wetsartikelen met elkaar vergelijken.

Wetten

Gemakkelijk zoeken naar wetgeving en relevante zoekresultaten raadplegen op de nieuwe pagina Wetten.

Printen

Overzichtelijke lay-out van documenten die u wilt printen

Tip!

Ontdek alle voordelen in deze video of meld u aan voor ons gratis webinar over werken met de vernieuwde De Vakstudie binnen de Navigator van Wolters Kluwer.


Aanmelden webinar

Voor en door gebruikers

In samenwerking met gebruikers van grote en middelgrote kantoren is stap voor stap gekeken naar alle wensen voor verbeteringen. Er zijn schetsen gemaakt en prototypen ontwikkeld en getest, die we op basis van feedback hebben aangepast. Hierdoor weten we zeker dat de doorgevoerde verbeteringen aansluiten op uw praktijk én wensen.


Help mee De Vakstudie verder te verbeteren

Wilt u input geven en nieuwe functionaliteiten testen, zodat we De Vakstudie verder kunnen blijven verbeteren? Meld u dan aan voor onze gebruikersgroep. We luisteren graag naar u!


Aanmelden

Proefabonnement Vakstudie

Gebruikt u De Vakstudie nog niet? De Vakstudie is onderdeel van de Fiscale Collecties van Wolters Kluwer. Ontdek alle mogelijkheden met een gratis proefabonnement.