terug

Wat moet ik doen om een nieuw wachtwoord in te stellen?

De eerste keer dat u na zaterdag 2 februari een van de Wolters Kluwer producten benadert wordt u automatisch verzocht een nieuw wachtwoord in te stellen en de volgende stappen te doorlopen:

1. Geef op het Nieuw wachtwoord instellen scherm uw (zakelijke) e-mail adres op en een nieuw wachtwoord.
  2. Herhaal dit wachtwoord en klik op Verzenden.
  3. U ontvangt een bevestigingsmail op het opgegeven e-mail adres.
  4. Open de mail en activeer uw nieuwe wachtwoord door op Wachtwoord activeren te klikken.

Heeft u vragen of ervaart u problemen met het instellen van het nieuwe wachtwoord raadpleeg dan onze FAQ of neem contact op met onze Customer Service via 0570-673511

Navigator Support