Terug

Waarom kan ik op mijn werk niet inloggen op mijn privé abonnement van Wolters Kluwer?

Werkt uw organisatie met IP-herkenning en heeft u daarnaast ook een privé abonnement op een Wolters Kluwer-uitgave? Dan kunt u op uw werk niet inloggen op uw privé abonnement. Dat kan alleen buiten het opgegeven IP-bereik, bijvoorbeeld vanuit huis of via Wifi of 3G. Daar moet u zelf inloggen en ziet u uw eigen abonnement.

Navigator Support