Naar content

Uw eigen fiscale Navigator

De beste fiscale informatie vindt u in Navigator. Maar wist u ook dat u met een paar kleine aanpassingen beschikt over de meest geavanceerde zoekmachine? Stel nu uw persoonlijke voorkeuren in, zodat u optimaal profiteert van de mogelijkheden die Navigator u biedt.

 
Afbeelding

Openingsscherm Navigator met fiscaal nieuws

Het fiscale nieuws leest u nu ook eenvoudig in Navigator. Stel nu uw profiel in op fiscalist en u vindt de meest actuele informatie direct op uw openingsscherm van Navigator.
Afbeelding

Favoriete bronnen en documenten direct zichtbaar

Een handige functie binnen Navigator is de optie Favorieten. Hiermee doorzoekt u eenvoudig de voor u belangrijkste bronnen. Bekijkt u een document regelmatig, markeer deze dan ook als ‘Favoriet’. Deze wordt dan op uw homepage van Navigator geplaatst, zodat u vanaf dan dit document in één klik raadpleegt.

 

 

Favoriete documenten
 
 

 

Favoriete bronnen
 
 
 
Afbeelding

Fiscale thema’s

Navigator bevat ook tal van fiscale thema’s. Denkt u aan de 30% regelgeling, verzekeringsplicht dga, fiscale eenheid of de onzakelijke lening. Belangrijke fiscale onderwerpen worden kort toegelicht en van de belangrijkste verwijzingen voorzien. Een handige aanvulling op het ‘Zoeken’ in Navigator of het navigeren door de bekende bronnen.

Bekijk alle thema’s in Navigator

Afbeelding

Digitale Post It’s en markeerstiften

Navigator biedt u de mogelijkheid om eigen aantekeningen aan een document te ‘plakken’. Wilt u documenten markeren of in een dossier bewaren? Dat kan allemaal met de optie Labels, notities en markeringen. U sorteert de labels eenvoudig op alfabet of datum, zodat u ze altijd eenvoudig terug vindt. De bijbehorende documenten downloadt u dan direct. Bekijk de video hoe u eenvoudig labels of markeringen maakt. 

 
 

Stel je profiel in als fiscalist en profiteer van de voordelen.