Naar content

Collectie Publieksdiensten voor overheidsprofessionals

Als medewerker bij een gemeente heeft u te maken met een breed scala aan vraagstukken. Of u nu baliemedewerker, beleidsmedewerker, jurist, vergunningverlener, toezichthouder of handhaver bent; vraagstukken wilt u op een efficiënte manier behandelen zonder de actualiteit uit het oog te verliezen. Daarom stelt u hoge eisen aan de bronnen die u raadpleegt. Wij helpen u daarmee graag op weg!

Via onze informatieportal Navigator vindt u met de Collectie Publieksdiensten snel en gericht de gewenste informatie. U kunt documenten downloaden, printen, e-mailen en delen.
 

Collecties Basis en Compleet 

De Collecties Overheid kennen twee niveaus, Basis en Compleet. Deze Collectie Basis is geschikt voor uw eerste informatiebehoefte. Bent u op zoek naar een breed aanbod? De Collectie Compleet biedt een brede juridische informatievoorziening.
 

Vrijblijvend kennismaken

Wilt u weten wat deze Collectie voor u kan betekenen? Bekijk dan hieronder de inhoud van de Collectie. U kunt ook meteen uw vrijblijvende en kosteloze proefabonnement aanvragen.

Compleet
Basis
Collectie Publieksdiensten Basis  Offerte aanvragen   Proefabonnement aanvragen

Hieronder ziet u welke uitgaven er in deze Collectie zijn opgenomen.

Image

Data Juridica is een uitgebreide databank met samenvattingen van een groot aantal juridische publicaties. Het archief in Data Juridica gaat terug tot 1972.


Image

De Gemeentewet en haar toepassing behandelt onder meer de inrichting, de samenstelling en de bevoegdheden van het gemeentebestuur, de financiën van de gemeenten en het toezicht op het gemeentebestuur.


Image

Dit deel van de Groene Serie geeft een artikelsgewijze toelichting op Boek 1 van het Burgerlijk Wetboek, waarin literatuur en rechtspraak verwerkt zijn. Kwesties van internationaal privaatrecht worden in speciale kanttekeningen verduidelijkt.


Image

In Lexplicatie vindt u alle nationale wet- en regelgeving. Voor de juiste interpretatie van de wet zijn de teksten voorzien van toelichtende aantekeningen.


Image

De Module Burgelijke Stand en Landeninformatie biedt uitgebreide informatie over de Nederlandse Burgerlijke stand én landeninformatie over 200 landen. Het bevat per land systematische overzichten van de belangrijkste bepalingen betreffende het personele statuut van vreemdelingen.


Image

Uitgebreide informatie over GBA en over reisdocumenten in één module. De Module GBA geeft antwoord op vragen en helpt u om de wetgeving zo efficiënt mogelijk naar uw dagelijkse praktijk te vertalen.


Image

De Module Nationaliteitsrecht is een uitstekend hulpmiddel bij de beantwoording van vragen over het Nederlandse nationaliteitsrecht, verkrijging en verlies van het Nederlanderschap, dubbele nationaliteit en verwante kwesties.


Image

De Module Privacy en persoonsgegevens relevante wet- en regelgeving, vakliteratuur en veel informatie over internationaal gegevensverkeer.


Image

De Module Rijbewijzen is het laatste decennium uitgegroeid tot een begrip in rijbewijzenland.


Image

De Module Verkiezingen biedt een actueel en compleet overzicht van informatie op het gebied van verkiezingen in Nederland.


Image

De Nieuwsbrief Gemeentelijke Dienstverlening is een praktische en bondige informatiebron die u twintig keer per jaar informeert over het laatste nieuws in uw vakgebied.


Image

Tekst & Commentaar Algemene Wet bestuursrecht bevat een artikelsgewijze toelichting op de tekst van de Awb.


Image

Naast het algemene deel Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek is er voor specialisten in het personen- en familierecht een thematisch deel, gewijd aan Boek 1 BW en aanverwante wet- en regelgeving (incl. richtlijnen en verdragen).


> alle titels in de Collectie

Bekijk de verschillen tussen de Collecties

Vergelijk Collecties
Collectie Publieksdiensten Compleet  Offerte aanvragen   Proefabonnement aanvragen

Hieronder ziet u welke uitgaven er in deze Collectie zijn opgenomen. Bij aanschaf van de Compleet Collectie worden ook alle titels van de Basis Collectie beschikbaar gesteld.

Image

Het boek De Dataloods en zijn machinekamer helpt de gebruiker om de bevaarbare waterwegen te vinden in deze in eerste instantie moeilijk navigeerbare wateren.


Image

Alle wijzigingen tot en met 1 juli 2014 zijn opgenomen en ook de komende wijzigingen zijn in dit boek besproken.


> alle titels in de Collectie

Heeft u vragen over de Collecties Overheid, dan kunt u ons bereiken via 0570-673447

“Collecties bieden de specialisten op ons kantoor de snelste weg tot alle informatie op hun vakgebied. Dat werkt echt heel efficiënt!”

Collecties, volgens advocaat Gerard van der Berg