Naar content

Collectie Arbeidsrecht bij de Overheid

Als medewerker bij een gemeente heeft u te maken met een breed scala aan vraagstukken. Of u nu baliemedewerker, beleidsmedewerker, jurist, vergunningverlener, toezichthouder of handhaver bent; vraagstukken wilt u op een efficiënte manier behandelen zonder de actualiteit uit het oog te verliezen. Daarom stelt u hoge eisen aan de bronnen die u raadpleegt. Wij helpen u daarmee graag op weg!

Via onze informatieportal Navigator vindt u met de Collectie Arbeidsrecht bij de Overheid snel en gericht de gewenste informatie. U kunt documenten downloaden, printen, e-mailen en delen.
 

Collecties Basis en Compleet 

De Collecties Overheid kennen twee niveaus, Basis en Compleet. Deze Collectie Basis is geschikt voor uw eerste informatiebehoefte. Bent u op zoek naar een breed aanbod? De Collectie Compleet biedt een brede juridische informatievoorziening.
 

Vrijblijvend kennismaken

Wilt u weten wat deze Collectie voor u kan betekenen? Bekijk dan hieronder de inhoud van de Collectie. U kunt ook meteen uw vrijblijvende en kosteloze proefabonnement aanvragen.

Compleet
Basis
Collectie Arbeidsrecht bij de Overheid Basis  Offerte aanvragen   Proefabonnement aanvragen

Hieronder ziet u welke uitgaven er in deze Collectie zijn opgenomen.

Image

Het arbeidsovereenkomstenrecht is een belangrijk deel van het arbeidsrecht en ook een complex terrein met vele wetten en regelingen die regelmatig wijzigen. Wolters Kluwer biedt u het standaardwerk op dit gebied: Arbeidsovereenkomst.


Image

Data Juridica is een uitgebreide databank met samenvattingen van een groot aantal juridische publicaties. Het archief in Data Juridica gaat terug tot 1972.


Image

De Praktijkgids (Prg.) - kantonrechtspraak voor de rechtspraktijk, is het officieel orgaan van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs. Het tijdschrift is gewijd aan de burgerrechtelijke rechtspraktijk en rechtspraak.

* = Alleen relevante vakgebieden.Image

In Lexplicatie vindt u alle nationale wet- en regelgeving. Voor de juiste interpretatie van de wet zijn de teksten voorzien van toelichtende aantekeningen.


Image

De module Ambtenarenrecht is een online product dat u een totaalbeeld geeft van alle juridische, beleidsmatige, technische en praktische aspecten van dit beleidsterrein.Image

Rechtspraak Arbeidsrecht publiceert 14 keer per jaar een selectie van uitspraken op het terrein van het arbeidsrecht in brede zin. Iedere uitspraak is voorzien van kort praktisch commentaar.


Image

Rechtspraak van de Week (RvdW) is een complementaire voorpublicatie van de Nederlandse Jurisprudentie (NJ).

* = Alleen relevante vakgebieden.


Image

Deze achtste druk is een bijzondere uitgave, omdat deze verschijnt vlak voor de 'Wet werk en zekerheid' van kracht wordt. Daarom is ervoor gekozen om de bepalingen die zien op flexibele arbeidskrachten, zoals de art. 628, 652, 653 en 691 te becommentariëren naar de stand van de wet per 1 januari 2015.


> alle titels in de Collectie

Bekijk de verschillen tussen de Collecties

Vergelijk Collecties
Collectie Arbeidsrecht bij de Overheid Compleet  Offerte aanvragen   Proefabonnement aanvragen

Hieronder ziet u welke uitgaven er in deze Collectie zijn opgenomen. Bij aanschaf van de Compleet Collectie worden ook alle titels van de Basis Collectie beschikbaar gesteld.

Image

ArbeidsRecht is een praktijkgericht en onafhankelijk maandblad voor de arbeidsrechtspecialist voor wie het arbeidsrecht een primair aandachtsgebied vormt of die regelmatig met het arbeidsrecht in aanraking komt.


Image

Het Praktijkboek Flexibele arbeidsrelaties is het enige naslagwerk op het terrein van de flexibele arbeidsrelaties. Per onderdeel van de uitgave komt, zowel het relevante arbeidsrecht als het socialezekerheidsrecht aan orde. De onderdelen C (arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd), F (freelance contract) en H (uitzendwerk) bevatten bovendien een fiscaalrechtelijk deel.


Image

De Modellen voor de rechtspraktijk biedt u meer dan 1400 modellen en voorbeelddocumenten voorzien van uitgebreide toelichtingen en verwijzingen. * = Alleen relevante vakgebieden.


Image

Het Nederlands Juristenblad is hét toonaangevende weekblad voor juristen. Het NJB is een belangrijk platform voor juridische discussies en wordt regelmatig geciteerd in de algemene publieksmedia. * = Alleen relevante vakgebieden.


Image

De Nederlandse Jurisprudentie (NJ) publiceert wekelijks uitspraken van de Hoge Raad en EHRM, HvJ EG en Benelux - Gerechtshof en een beperkt aantal uitspraken van gerechtshoven en rechtbanken.

* = Alleen relevante vakgebieden.


Image

Met Nederlandse Jurisprudentie Feitenrechtspraak Strafzaken (NJFS) blijft u op de hoogte van de belangrijkste strafrechtelijke uitspraken van rechtbanken en gerechtshoven.

* = Alleen relevante vakgebieden.Image

In de Nieuwsbrief Ambtenarenrecht wordt u weer helemaal bijgepraat over relevante issues op het gebied van de arbeidsvoorwaarden, de rechtspositie en het personeelsbeleid.


Image

Het tijdschrift TRA vormt de perfecte balans tussen verdiepende artikelen en praktisch toepasbare informatie. Een tijdschrift voor de professional met een brede arbeidsrechtelijke oriëntatie.


Image

Het Tijdschrift voor Ambtenarenrecht online houdt u up-to-date met nieuwe informatie die nodig is om een advies te kunnen formuleren.


> alle titels in de Collectie

Heeft u vragen over de Collecties Overheid, dan kunt u ons bereiken via 0570-673447

“Collecties bieden de specialisten op ons kantoor de snelste weg tot alle informatie op hun vakgebied. Dat werkt echt heel efficiënt!”

Collecties, volgens advocaat Gerard van der Berg