Naar content

Collectie Belastingadvies - uw complete, inhoudelijke naslagwerk

De Collectie Belastingadvies voorziet specialisten van alle benodigde informatie en is daardoor het perfecte online naslagwerk. U kunt niet alleen eenvoudig zoeken, maar weet ook zeker dat u met de meest actuele (en dus correcte) gegevens werkt. U kunt uw cliënten daardoor nog beter en efficiënter van dienst zijn.

Waarom kiezen klanten voor de Collectie Belastingadvies?

Up-to-date zijn

De Collectie Belastingadvies helpt met uw zakelijke uitdaging; het juiste fiscaal advies geven. Zaken die u even niet paraat heeft of andere wetsgeschiedenis zijn eenvoudig terug te vinden. In een collectie vindt de juiste en meest up-to-date informatie en ziet u direct wat er allemaal over gezegd wordt. 

Specifiek toepasbaar

Elke situatie heeft een andere context en vraagt advies specifiek voor die ene klant. Met de Collectie Belastingadvies heeft u alle noodzakelijke informatie bij de hand en kunt u zeker zijn van een goede vertaalslag naar het vraagstuk van uw klant.

Uitgebreid en overzichtelijk

Vergeleken met soortgelijke producten zijn de Collecties van Wolters Kluwer uitgebreider. Alle informatie omtrent belastingadvies staat erin. Meer informatie is belangrijk om beter advies te kunnen geven aan uw klanten. Denk daarbij aan meer toelichtingen op jurisprudentie, meer verdieping en meer diepgang.

"De Collectie Belastingadvies van Wolters Kluwer is toch wel het meest inhoudelijk. Meer dan andere aanbieders."

Hoe helpt deze Collectie mijn klanten?

Collectie varianten

Kies de variant die het beste op uw situatie van toepassing is

 

Smart

Prijs afzonderlijke delen: € 6.229,63
U bespaart ruim 46%

€ 3.326,- per jaar excl. btw

Premium

Heeft u interesse in het meest complete pakket, neem dan contact met ons op via 0570 - 673 444


Basis

Prijs afzonderlijke delen: € 12.615,07
U bespaart ruim 40%

€ 7470 per jaar excl. btw

Plus

Prijs afzonderlijke delen: € 19.099,61
Bestel nu met 43% korting

€ 10.790 per jaar excl. btw

*n.b. Voor het raadplegen en inzien van de collecties moet u toegang hebben tot Navigator. Dat is de online toegang van Wolters Kluwer tot uw collecties.

1 Portal voor alle online naslagwerken: Navigator

Alle vakinformatie binnen uw collectie ontsluit u online op Navigator, de meest gebruikte online tool voor fiscale, financiële en juridische professionals. Binnen dit platform vindt u alle relevante wet- en regelgeving, jurisprudentie, commentaren en vakliteratuur voor uw specifieke vraag. En uiteraard heeft u een persoonlijke startpagina met uw favoriete uitgaven en kunt u documenten downloaden, printen en e-mailen.


Voor meer informatie: ontdek Navigator of bel 0570 – 673444.

Deze collectie heeft 4 varianten: Smart, Basis, Plus en Premium. Heeft u interesse in de Premium-variant of een andere collectie? Neem contact met onze adviseurs op via 0570 – 673444

Deze collectie heeft 4 varianten: Smart, Basis, Plus en Premium. Heeft u interesse in de Premium-variant? Neemt u dan contact met ons op via 0570 – 673444

“Met de Collectie Belastingadvies heb ik mijn klanten op meerdere vlakken kunnen helpen. Het juist advies, de juiste informatie en een hele hoop financiële besparingen. Dat is waar ik het voor doe.”

FAQ

 • Kan ik kiezen voor een proefabonnement? Hoe werkt dat?
  Ja, uiteraard kunt u kiezen voor een proefabonnement. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. U krijgt een maand lang toegang tot de Navigator, waarin u onbeperkt gebruik kunt maken van uw proefabonnement. Na afloop nemen wij wel altijd wel even contact met u opnemen voor het evalueren. Indien gewenst kunnen we daarna een passende offerte voor u maken. U kunt hier uw proefabonnement aanvragen.
 • Hoe actueel is de informatie in een Collectie?
  Vrijwel alle publicaties worden doorlopend en automatisch geüpdate op basis van uitspraken van de rechterlijke macht of overige jurisprudentie. Binnen de Navigator kunt u ervoor kiezen om een alert in te stellen om zo actief geïnformeerd te worden.
 • Hoe werkt de Navigator voor online toegang? Krijg ik een wachtwoord, of moet ik speciale software installeren?
  Met de Navigator werkt u geheel in de cloud. U hoeft geen software te installeren, maar uw persoonlijke profiel heeft uiteraard wel een login en een wachtwoord. Binnen dat profiel kunt u tevens uw eigen voorkeuren beheren, zoals snelkoppelingen naar veelgelezen publicaties en persoonlijke notities.
 • Ik ben op zoek naar 1 specifiek nummer of onderdeel binnen dit product. Kan ik deze los bestellen?
  In het bovenstaande overzicht van de Collectie vindt u linkjes naar de aparte onderdelen binnen de Collectie. Meestal kunt u deze ook los bestellen. Een specifiek nummer binnen een online tijdschriftenabonnement is helaas niet los te bestellen.
 • Ik zoek een publicatie die niet in deze Collectie zit. Hoe kan ik deze vinden?
  Wij raden u in dat geval aan om de zoekfunctie van de webshop te gebruiken. Bovenin uw venster vindt u een zoekbalk.
 • Mijn vraag staat er niet bij. Waar kan ik terecht?
  U kunt tijdens kantooruren met ons chatten of telefonisch contact opnemen op 0570 – 673313. Buiten kantooruren raden wij u aan om een afspraak met een van onze adviseurs te plannen. Dat kan op deze pagina.

Heeft u vragen over de Collectie?

Bel met één van onze Collectie adviseurs via 0570 – 673444