Naar content

Collectie Personen-, Familie- & Erfrecht

In ingewikkelde privé-situaties bent u vaak de rots in de branding voor uw cliënt . Uw advies heeft een grote impact. Met de Collectie Personen-, Familie- & Erfrecht (PFE) bent u altijd zeker van uw zaak als het gaat om:

 • Oplossen van conflicten in privé-situaties
 • Advies op samenlevingsvormen
 • Afwikkelen van nalatenschappen
 • Voorkomen van schade aan familiebanden

De rots in de branding

Met de Collectie Personen-, Familie- & Erfrecht kunt u die rots in de branding zijn. Via de Navigator van Wolters Kluwer vindt u in deze collectie snel alle up-to-date informatie op uw vakgebied. Zo kunt u er écht zijn voor uw cliënt .

Personen- en Familierecht

Als professional bent u dagelijks bezig met allerlei soorten problemen in privé-situaties, zoals erkenning van een kind of andere geschillen rond ouderschap. Maar ook vragen als ‘welke samenlevingsvorm past het beste bij ons’ of ‘wat moet ik doen om te kunnen scheiden’ zijn situaties waar u met uw expertise uw cliënt écht kunt helpen.

Erfrecht

Als erfrechtadvocaat bent u steeds vaker onmisbaar bij de afwikkeling van nalatenschappen. Voor erfgenamen is dit een moeilijke periode waarin ernstige conflicten kunnen ontstaan, zeker als er schuldeisers en executeurs bij betrokken zijn.

 

 

Mediation

Uw onmisbaarheid komt vaak ook sterk naar voren tijdens conflicten binnen het het gezin. In uw rol als mediator wilt u ervoor zorgen dat eventuele kinderen en familierelaties geen onherstelbare schade oplopen.

"Als advocaat wil ik acteren op de meest recente informatie in mijn vakgebied. Met de Collectie Personen-, Familie-, & Erfecht ben ik up-to-date."

Hoe helpt deze Collectie mijn cliënten?

 

Collectie varianten

Kies de variant die het beste op uw situatie van toepassing is

Basis

€ 77 per maand excl. btw

€ 916,11 per jaar excl. btw

Meest gekozen

Compleet

€ 164 per maand excl. btw

€ 1.965,71 per jaar excl. btw

Expert

€ 185 per maand excl. btw

€ 2.217,7 per jaar excl. btw

Voor vragen bel met één van onze collectie adviseurs via 0570 – 673444

*n.b. Voor het raadplegen en inzien van de collecties moet u toegang hebben tot Navigator. Dat is de online toegang van Wolters Kluwer tot uw collecties.

1 Portal voor alle online naslagwerken: Navigator

Alle vakinformatie binnen uw collectie ontsluit u online op Navigator, de meest gebruikte online tool voor fiscale, financiële en juridische professionals. Binnen dit platform vindt u alle relevante wet- en regelgeving, jurisprudentie, commentaren en vakliteratuur voor uw specifieke vraag. En uiteraard heeft u een persoonlijke startpagina met uw favoriete uitgaven en kunt u documenten downloaden, printen en e-mailen.


Voor meer informatie: ontdek Navigator of bel 0570 – 673444.

FAQ

 • Kan ik kiezen voor een proefabonnement? Hoe werkt dat?
  Ja, uiteraard kunt u kiezen voor een proefabonnement. Dit is geheel vrijblijvend en gratis. U krijgt een maand lang toegang tot de Navigator, waarin u onbeperkt gebruik kunt maken van uw proefabonnement. Na afloop nemen wij wel altijd wel even contact met u opnemen voor het evalueren. Indien gewenst kunnen we daarna een passende offerte voor u maken. U kunt hier uw proefabonnement aanvragen.
 • Hoe actueel is de informatie in een Collectie?
  Vrijwel alle publicaties worden doorlopend en automatisch geüpdate op basis van uitspraken van de rechterlijke macht of overige jurisprudentie. Binnen de Navigator kunt u ervoor kiezen om een alert in te stellen om zo actief geïnformeerd te worden.
 • Hoe werkt de Navigator voor online toegang? Krijg ik een wachtwoord, of moet ik speciale software installeren?
  Met de Navigator werkt u geheel in de cloud. U hoeft geen software te installeren, maar uw persoonlijke profiel heeft uiteraard wel een login en een wachtwoord. Binnen dat profiel kunt u tevens uw eigen voorkeuren beheren, zoals snelkoppelingen naar veelgelezen publicaties en persoonlijke notities.
 • Ik ben op zoek naar 1 specifiek nummer of onderdeel binnen dit product. Kan ik deze los bestellen?
  In het bovenstaande overzicht van de Collectie vindt u linkjes naar de aparte onderdelen binnen de Collectie. Meestal kunt u deze ook los bestellen. Een specifiek nummer binnen een online tijdschriftenabonnement is helaas niet los te bestellen.
 • Ik zoek een publicatie die niet in deze Collectie zit. Hoe kan ik deze vinden?
  Wij raden u in dat geval aan om de zoekfunctie van de webshop te gebruiken. Bovenin uw venster vindt u een zoekbalk.
 • Mijn vraag staat er niet bij. Waar kan ik terecht?
  U kunt tijdens kantooruren met ons chatten of telefonisch contact opnemen op 0570 – 673313. Buiten kantooruren raden wij u aan om een afspraak met een van onze adviseurs te plannen. Dat kan op deze pagina.

Heeft u vragen over de Collectie?

Bel met één van onze Collectie adviseurs via 0570 – 673444