Naar content

Als advocaat heeft u te maken met uitdagende vraagstukken. Daarom stelt u hoge eisen aan de bronnen die u raadpleegt. De Collecties Advocatuur bieden de meest complete informatie per rechtsgebied en stellen u in staat om snel te kunnen inspelen op actuele en complexe vraagstukken. De beste auteurs garanderen hoge kwaliteit aan informatie.

De Collecties Advocatuur kennen drie niveaus, Basis, Compleet en Expert. Bij aanschaf van een Expert Collectie worden ook alle titels van Basis en Compleet beschikbaar gesteld en bij aanschaf van de Compleet Collectie worden ook alle titels van de Basis Collectie beschikbaar gesteld.

Vrijblijvend kennismaken of direct een aantrekkelijk voorstel? Neem vrijblijvend een proefabonnement en ervaar zelf hoe u met een Collectie snel tot de essentie van uw vraagstuk komt. Direct een aantrekkelijk voorstel? Vraag dan een offerte aan.


Ervaar zelf hoe u met een Collectie snel tot de essentie van uw vraagstuk komt en neem een proefabonnement. Geheel vrijblijvend en zonder kosten. Het proefabonnement loopt na 4 weken automatisch af.


1 maand gratis

0570-673 447

 (op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur)