Naar content

Collecties

Ontdek zelf hoe u snel tot de kern van het vraagstuk komt.

Kennismaken met onze Collecties

Als professional heeft u te maken met uitdagende vraagstukken. Daarom stelt u hoge eisen aan de bronnen die u raadpleegt. De Collecties van Wolters Kluwer bieden u de meest complete informatie per rechtsgebied of vakgebied. Ze stellen u in staat om snel in te spelen op actuele en complexe vraagstukken. U heeft een ruime keuze aan Collecties en onze auteurs garanderen een hoge kwaliteit aan informatie. U raadpleegt de Collecties via onze sterk verbeterde informatieportal Navigator. Collecties zijn opgebouwd uit:

  • wet- en regelgeving
  • jurisprudentie (inclusief annotaties)
  • artikelsgewijs/thematisch commentaar
  • vakliteratuur
  • U raadpleegt de Collecties via onze sterk verbeterde informatieportal Navigator.

Vrijblijvend proberen

Ervaar zelf hoe u met een Collectie snel tot de essentie van uw vraagstuk komt en neem een proefabonnement. Geheel vrijblijvend en zonder kosten. Het proefabonnement loopt na 4 weken automatisch af. U zit nergens aan vast.


Probeer 1 maand gratis

De Collecties Advocatuur bieden de meest complete informatie per rechtsgebied en stellen u in staat om snel te kunnen inspelen op actuele en complexe vraagstukken.

De Collecties Bedrijfsjurist bieden de meest complete informatie per rechtsgebied en stellen u in staat om snel te kunnen inspelen op actuele en complexe vraagstukken.

De Collecties Notariaat bieden de meest complete informatie per rechtsgebied en stellen u in staat om snel te kunnen inspelen op actuele en complexe vraagstukken.

Accountants

Speciaal voor accountants hebben we een complete online verzameling van tijdschriften, boeken, jurisprudentie, wetsteksten en commentaren op maat samengesteld.

Fiscalisten

De Collecties voor fiscalisten koppelen alle beschikbare bronnen die u voor uw werk nodig heeft, zoals onder meer Vakstudie, Cursus Belastingrecht en Vakstudie Nieuws.

Overheden

Als medewerker bij een gemeente, RUD, waterschap of provincie, heeft u te maken met een breed scala aan vraagstukken. De Collecties Overheid bieden u ondersteuning.