Naar content

Ontdek de mogelijkheden in Navigator!

360-gradenperspectief

Navigator biedt u de mogelijkheid een vraagstuk van alle kanten te bekijken. Dankzij een '360 graden perspectief' krijgt u het beste antwoord op al uw vragen. Om tot zo'n compleet perspectief te komen, zijn er meerdere mogelijkheden in Navigator voor u beschikbaar. Hieronder vindt u enkele korte uitlegvideo's om op een efficiënte wijze tot het meest relevante zoekresultaat te komen. 

 

 

Tip: volg onze webinar (gratis)!

 

 
 

Zoeken en filteren

Een zoektocht levert vaak erg veel resultaten, zoals bij de zoekterm ‘fusie’. Via de uitgebreide zoekfilters (zie het handige uitklapmenu aan de linkerkant van uw Navigatorscherm) kunt u uw zoekresultaten verfijnen op basis van o.a. soort informatie, uitgave, datum en/of vakgebied, tot u de gewenste informatie heeft. Deze filters hebben allen een eigen kleur, die u terugziet in de zoekbalk wanneer u erop filtert.

 

 

Markeringen en notities

In Navigator kunt u uw eigen aantekeningen maken en deze aan een document ‘plakken’. Wilt u documenten markeren of in een dossier bewaren? Dat kan met de opties labels, notities en markeringen. U sorteert de labels eenvoudig op alfabet of datum, zodat u ze altijd eenvoudig terugvindt in ‘Mijn Navigator’. De bijbehorende documenten downloadt u dan direct. 

 
 

 

 
 
Afbeelding

Personaliseren – NIEUW!

Maak Navigator persoonlijk en u krijgt sneller toegang tot alle relevante informatie op maat. U doorloopt 4 simpele stappen met behulp van de personalisatietool in Navigator en u krijgt voortaan:

  • Betere zoekresultaten op basis van uw persoonlijke voorkeur
  • Snel toegang tot uw favoriete uitgaven en vakgebieden
  • Het voor u relevante nieuws op uw startpagina

Bekijk voorbeeld fiscalist of bekijk voorbeeld advocaat.

 

Afbeelding

Tijdreizen

Bekijk en vergelijk versies van wetsartikelen. Handig om veranderingen in de tijd te checken. U krijgt snel inzicht in de wettekst -van toen, nu én straks- en de specifieke wijzigingen ten opzichte van elkaar.

Zo selecteert u twee wetsversies en deze vergelijkt u eenvoudig door op de knop “wetsversies vergelijken” te drukken. In één oogopslag ziet u wat de veranderingen zijn.

 
 

 

 
 
Afbeelding

Gerelateerde documenten

Bij elk document in Navigator vindt u verwijzingen naar relevante andere documenten. Deze verwijzingen zijn onderverdeeld in zeven categorieën, elk te herkennen aan hun eigen icoon: Wet- en regelgeving, Wetsvoorstellen, Jurisprudentie, Commentaar, Vakliteratuur, Genoemd in en Beleid. Een handige optie om uw vraagstuk snel van meerdere kanten te bekijken.

Haal meer uit Navigator!