Naar content

Een dagvaarding of procesinleiding, een ontslagverzoek, een overeenkomst van geldlening... U werkt in uw dagelijkse praktijk met veel documenten. Met Modellen voor de Rechtspraktijk hebt u de zekerheid van een up-to-date model! 

De deskundige redactie verwerkt de ontwikkelingen in het recht zo snel mogelijk. De verzameling modellen gaat over het hele Nederlandse recht en telt ca. 1750 documenten. Waar nodig worden documenten toegevoegd.

 

Interactief documenten opstellen

De 100 meest gebruikte modellen zijn nu interactief. Door het beantwoorden van enkele vragen kunt u snel en accuraat online uw individuele documenten opbouwen. Dit voorkomt fouten, bespaart u tijd en geeft u de zekerheid altijd met een up-to-date model te werken. Veel voorkomende documenten, zoals de dagvaarding/procesinleiding, ontslagbrieven en elementaire onderdelen van het verbintenissenrecht en contractenrecht zijn op deze manier nog bruikbaarder geworden.

Top 5 meest gebruikte modellen (interactief)

  1. Arbeidsovereenkomst

  2. Ingebrekestelling

  3. Distributieovereenkomst

  4. Samenlevingscontract (Basismodel)

  5. Eenvoudige geheimhoudingsovereenkomst

Probeer Modellen voor de Rechtspraktijk nu één maand gratis. Het proefabonnement stopt automatisch. U ontvangt na registratie een inlogcode voor de Navigator. Via ‘Uitgaven’ vindt u de Modellen voor de Rechtspraktijk in Navigator.


Probeer gratis

Bel (0570) 673447 of laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op!


Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

* Verplichte velden