Hoe maak ik een Auteur@wolterskluwer profiel?

• Hieronder staan kort de stappen beschreven om een Auteur@wolterskluwer profiel te maken:

Wachtwoord aanvragen

Vraag een wachtwoord aan via de rode button "Wachtwoord aanvragen" op Voor auteurs. U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met een link naar een pagina waar u zelf uw wachtwoord kunt instellen.

Wachtwoord instellen

Als u uw wachtwoord heeft ingesteld bent u direct ingelogd en komt u op uw profielpagina terecht. Hier ziet u gegevens die automatisch vanuit de Wolters Kluwersystemen worden ingelezen. Zoals uw naam, publicaties die in de webshop staan en uw contactpersonen.

Maak vervolgens in 5 stappen uw profiel persoonlijk

Om uw profiel uit te breiden met persoonlijke gegevens (zoals contactgegevens, specialisme en biografie) klikt u op de knop "Profiel aanmaken". Vervolgens doorloopt u 5 stappen en klikt tot slot op "Profiel voltooien".

Wijzigen doorvoeren

Uw profiel is nu gereed. Omdat u op dit moment nog ingelogd bent, ziet u bij elk onderdeel van uw profiel kleine potloodjes staan. Als u hier op klikt kunt u de informatie aanpassen en weer opslaan.

Uitloggen

Tevreden met uw profiel? Log dan uit. De pagina waar u vervolgens op terecht komt is uw Auteur@wolterskluwer profiel zoals dat aan bezoekers van Auteur@wolterskluwer, de shop en op termijn ook de Navigator getoond wordt.

BELANGRIJK: Bewaar uw inloggevens (de combinatie van e-mailadres en wachtwoord) goed zodat u uw Auteur@wolterskluwer profiel indien nodig kunt updaten.

Contact