Hoe maak ik een auteursprofiel aan?

• Hieronder staan kort de stappen beschreven om een auteursprofiel profiel te maken:

Wachtwoord aanvragen

Vraag hier een wachtwoord aan. U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met een link naar een pagina waar u zelf uw wachtwoord kunt instellen.

Wachtwoord instellen

Als u uw wachtwoord heeft ingesteld bent u direct ingelogd en komt u op uw profielpagina terecht. Hier ziet u gegevens die automatisch vanuit de Wolters Kluwersystemen worden ingelezen. Zoals uw naam, publicaties die in de webshop staan en uw contactpersonen.

Maak vervolgens in 5 stappen uw profiel persoonlijk

Om uw profiel uit te breiden met persoonlijke gegevens (zoals contactgegevens, specialisme en biografie) klikt u op de knop "Profiel aanmaken". Vervolgens doorloopt u 5 stappen en klikt tot slot op "Profiel voltooien".

Wijzigingen doorvoeren

Uw profiel is nu gereed. Omdat u op dit moment nog ingelogd bent, ziet u bij elk onderdeel van uw profiel kleine potloodjes staan. Als u hier op klikt kunt u de informatie aanpassen en weer opslaan.

Uitloggen

Tevreden met uw profiel? Log dan uit. De pagina waar u vervolgens op terechtkomt, is uw auteursprofiel zoals dat aan bezoekers van www.wolterskluwer.nl , de shop en de Navigator getoond wordt

BELANGRIJK: Bewaar uw inloggegevens (de combinatie van e-mail adres en wachtwoord) goed, zodat u uw auteursprofiel, indien nodig, kunt aanpassen.

Contact

Komt u er toch niet uit? Bepaal zelf hoe u contact met ons op wilt nemen.
Ik heb een vraag over: