Ik ben mijn inloggegevens voor de Creator kwijt

• Bent u alleen uw wachtwoord kwijt: ga naar https://creator.kluwer.nl, vul uw gebruikersnaam in en kies voor ‘wachtwoord vergeten?’. U ontvangt per mail een nieuw wachtwoord dat u, indien gewenst, weer kunt aanpassen;
    • Wachtwoord en gebruikersnaam kwijt: neem contact op met uw uitgeefcoördinator. U ontvangt de gebruikersnaam en kunt vervolgens via de instructie hierboven een wachtwoord aanvragen;
    • Wachtwoord en gebruikersnaam kwijt én ik heb geen toegang meer tot het mailadres waarmee ik bekend ben in Creator: neem contact op met uw uitgeefcoördinator en geef het nieuwe mailadres door. Het mailadres wordt aangepast en u ontvangt de gebruikersnaam. Vervolgens kunt u dan via de instructie hierboven een wachtwoord aanvragen.

Contact

Komt u er toch niet uit? Bepaal zelf hoe u contact met ons op wilt nemen.
Ik heb een vraag over: