KBP client/server releases

• Dit bericht heeft alleen betrekking op de lokale (client/server) versie van KBP. Voor de online releases klik hier.

Raadpleeg voor een volledig overzicht van alle releases en alle wijzigingen het wijzigingsoverzicht op deze link.

Kijk op de installatiepagina voor de downloads

Releases tot 7 februari 2017

• LET OP: Vanaf deze versie (14.01.60) is Microsoft .NET Framework 4.5 vereist. Normaliter wordt/is deze via het reguliere Windows update proces al op uw computer geinstalleerd.

Indien .NET Framework 4.5 niet geïnstalleerd is  kan deze bijgewerkt worden met de url:

http://www.microsoft.com/nl-be/download/details.aspx?id=42642

Dit houdt in dat VANAF versie 14.01.60 KBP NIET meer zal werken onder Windows XP.

De ondersteuning door Microsoft van XP is al geruime tijd gestopt en vanaf 8 april 2014 komen er ook geen updates voor XP meer uit. De minimale versie voor KBP is Windows Vista met SP2.

Houdt u naast de reguliere updates altijd de tussentijdse patches in de gaten, deze worden NIET via het update systeem gemeld, maar via Twitter en de Updates en Nieuws. Zie www.wolterskluwer.nl/kbp-aangiftesoftware/support/known-issues/diverse-problemen-controles-afdrukken-en-aanmaken-elektronische-aangifte. De basisversie voor deze patches is server versie 14.01 (uitgebracht op 5 maart 2015) OF versie 14.01.60 (uitgebracht op 1 mei 2015).

U krijgt een melding wanneer de patch niet behoort bij uw server versie (lees: de patch is al aangebracht IN de server versie, zo is server versie 14.01.60 bijgewerkt tot en met patch 08).