Optimalisatie blijft hangen en andere problemen wegens opstarten jaarstukken vanuit de aangifte

• Wanneer een jaarstuk wordt opgestart vanuit de aangifte en men keert vanuit dit jaarstuk terug naar de aangifte, kunnen zich de volgende problemen voordoen:

1. Optimalisatie: nadat op de knop gedrukt is, blijft het systeem hangen. De aangifte kan niet afgesloten worden. Men kan alleen nog terug naar het Fiscaal Dashboard. U kunt hierna wel direct de aangifte weer heropenen (via de knop "Recent"). Hierna kan de optimalisatie alsnog worden opgestart, de aangifte is niet geblokkeerd.

2. De knop "Scherm-statussen" (de meest rechtse knop) is verdwenen. Heropen de aangifte en de knop is weer terug.

3. Printmenu openen en daarna "Terug naar aangifte". Dan wordt het jaarstuk weer geopend.

4. Elektronische aangifte openen en daarna "Terug naar aangifte". Dan wordt het jaarstuk weer geopend.

5. Knop "Vorig/volgend jaar"zorgt ervoor dat de aangifte gaat "hangen". U kunt echter terug naar het Fiscaal Dashboard en de aangifte heropenen. De aangifte zal niet blokkeren.

Al deze problemen zijn onderkend en worden zo spoedig mogelijk in een update opgelost. Wegens de vakantieperiode duurt dit waarschijnlijk langer dan u gewend bent. Onze excuses voor het eventuele tijdelijke ongemak.

Avanzer Helpdesk