Diverse problemen controles, afdrukken en aanmaken elektronische aangifte

• Alle fouten met betrekking tot onterechte controle meldingen, afdrukken dan wel aanmaken elektronische aangifte die ons bereiken wordt zoveel mogelijk in tussentijdse (database) patches opgeleverd. U kunt de actuele versie van deze patch altijd vinden op deze link. Uiteraard geldt dit NIET voor de online versie, hier zullen de patches op regelmatige basis worden uitgevoerd.

Als het bestand is gedownload gaat u naar de lokatie waar u dit heeft opgeslagen en dubbelklikt op de naam. Het bestand zal zich uitpakken en er verschijnt een scherm waarin u wordt gevraagd het "sa wachtwoord" in te voeren. Doorgaans is dit wachtwoord "klubas" of "kluwer" of (leeg), eventueel kan uw systeembeheerder een ander wachtwoord hebben gekozen. Dit is in ieder geval hetzelfde wachtwoord als u gebruikt voor de Serversetup. Desgewenst kunt u met de knop "Test verbinding" kijken of u verbinding kunt maken met de database.

Is de verbinding goed dan klikt u op: "Importeren" en de patches zullen worden aangebracht.

Op dit moment is er (na het uitbrengen van versie 16.21) de volgende patch beschikbaar:

Patch 01 (deze bevat ook de wijzigingen van alle voorgaande patches):

In deze patch zijn de volgende problemen opgelost:

1. Bij de VPB wordt nu de aanbiedingsbrief zonder akkoordverklaring afgedrukt indien het een gebroken boekjaar betreft.

2. Diverse aanpassingen in het elektronische bericht van de VA 2018