Hoe maak ik een backup?

• Start het backup programma en log in. Lees bij Hoe start ik Backup en Restore hoe dit in zijn werkt gaat.

U staat nu op het volgende scherm:

Klik op "Volgende" om door te gaan. Op het nu volgende scherm wordt u gevraagd om de naam van de database waarvan de backup gemaakt moet worden, de locatie waar dit (kopie) bestand geplaatst moet worden en de bestandsnaam (alle velden zijn initieel leeg):