Naar content

Waar bent u naar op zoek?

Heeft u supportvragen over KBP? Neem contact met ons op via

0570 - 673596

Nieuwe trainingsdata KBP Online

Met een gebruikerstraining voor KBP Online doorloopt u alle stappen van het aangifteproces en neemt u handige tips en tricks mee naar huis. Zo werkt u snel en efficiënt met KBP.

De verdiepingstrainingen vinden plaats op:

- 26 juni (Alphen a/d Rijn)

- 27 juni (Deventer)

Voor beide trainigen geldt dat het aantal plaatsen beperkt is. Schrijf u daarom tijdig in!


Direct inschrijven

Migratie naar KBP Aangiftesoftware Online

Kies voor gemak, flexibiliteit en veiligheid tegen lage kosten. Breng uw aangiftepraktijk naar de cloud met KBP-Aangiftesoftware Online, de cloud versie van KBP Aangiftesoftware. Vul het formulier in en we nemen binnen enkele werkdagen contact met u op voor een soepele en kosteloze migratie naar KBP Online. De prijs van het pakket blijft hetzelfde, tenzij u ervoor kiest om nieuwe modules aan te schaffen. De looptijd van uw abonnement wijzigt wel. U ontvangt een creditfactuur voor de resterende abonnementsperiode van KBP lokaal en u ontvangt een nieuwe jaarfactuur voor KBP Online. Uw archief van de afgelopen 5 jaar wordt gemigreerd naar KBP online.

Meer informatie?
Bekijk dan ons online KBP-overstapwebinar terug. In minder dan 15 minuten ziet u hoe eenvoudig het overstappen in zijn werk gaat. Na registratie op de website kunt u de video bekijken.


Nieuw aangiftejaar 2017 in KBP Online en SAC-tegoed

De geplande releasedatum voor aangiftejaar 2017 in KBP Online is maandag 5 februari. Vanaf die dag kunt u in KBP Online aangiften 2017 aanmaken en relaties converteren. De jaarrelease van KBP on-premise volgt later die week. Begin februari wordt ook uw SAC-tegoed weer op 10 SAC’s gezet. Deze zijn geldig van februari 2018 t/m januari 2019. Eventuele compensatie-SAC’s kunt u meenemen.


FAQ

 

Installatie

 

Op deze pagina kunt u meer informatie en downloads vinden die u zullen helpen bij het installeren van KBP aangiftesoftware.

Known issues

 

KBP Online instructievideo's

 
Het aanmaken van een relatie en een nieuwe aangifte
 
Mutatiemachtiging (MuMa) SBT aanmaken
 
Mutatiemachtiging (MuMa) VIA aanmaken
 
Totale jaarconversie uitvoeren
Meer instructievideo's

Releases

 

Handleidingen

 

Helpdesk

 

De helpdesk is zowel via mail bereikbaar als via de telefoon. Voor de telefonische helpdesk heeft u uw Service Activatie Code nodig. Ook wordt u gevraagd om hulp op afstand (TeamViewer) alvast klaar te zetten. Start hulp op afstand