Naar content

KBP Aangiftesoftware

Per 1 oktober 2018 heeft KBP Aangiftesoftware een nieuwe naam: Avanzer Aangifte. Het meest complete online aangiftepakket voor een scherpe prijs.

Maak uw keuze

Ik ben op zoek naar aangiftesoftware

Avanzer Aangifte - voorheen KBP Aangiftesoftware - is dé complete cloud-oplossing voor een efficiënte aangiftepraktijk

Ik ben al klant van Avanzer Aangifte 

Per 1 oktober 2018 is de naam van KBP Aangiftesoftware gewijzigd in Avanzer Aangifte. Maak uw keuze:

Over KBP Aangiftesoftware

KBP

KBP is een complete software-oplossing voor het samenstellen van aangiften (IB, Vpb, VIA, VA, btw en toeslagen) voor de Belastingdienst. KBP is ontwikkeld door Wolters Kluwer voor administratie- en accountantskantoren die foutloos en efficiënt aangiften willen doen conform actuele wetgeving. KBP is uit te breiden met extra modules en te koppelen met de grote administratieve softwarepakketten. In oktober 2018 is de naam KBP gewijzigd naar Avanzer Aangifte. 

Ontdek Avanzer Aangifte

KBP inloggen

Directe link voor KBP-gebruikers om in te loggen in de aangiftesoftware. Meteen aan de slag met het verzorgen van alle aangiften. Na inloggen vind je in het dashboard ook informatie over (nieuwe) releases en support informatie. Let op: per oktober 2018 is de naam KBP gewijzigd in Avanzer Aangifte.  

Inloggen Avanzer Aangifte

KBP online

KBP Online is de cloudversie en opvolger van de lokale KBP-versie. Met KBP Online heb je via laptop, smartphone en tablet overal toegang tot je aangiftesoftware en kun je aangiften veilig verzenden naar de Belastingdienst. KBP Online (nu Avanzer Aangifte) is uit te breiden met extra modules en te koppelen met de grote administratieve softwarepakketten. KBP Online heeft sinds oktober 2018 een nieuwe naam: Avanzer Aangifte. 

Ontdek Avanzer Aangifte

KBP Support

Ga direct naar de supportpagina voor handleidingen, instructievideo’s, trainingsdata, FAQ’s, release-informatie en andere vormen van support. Heb je nog meer vragen, dan kun je bellen met onze deskundige supportdesk. Let op: vanaf oktober 2018 heeft KBP een nieuwe naam: Avanzer Aangifte. 

Avanzer Aangifte support

Kluwer belastingpraktijk

(Wolters) Kluwer ontwikkelde onder de naam Kluwer Belastingpraktijk aangiftesoftware voor belasting- en administratiekantoren. Die naam is later afgekort tot KBP. In oktober 2018 is KBP gewijzigd in Avanzer Aangifte. Een compleet aangiftepakket voor het verzorgen van online aangiften voor IB, Vpb, VIA, VA, btw en het regelen van toeslagen. Uit te breiden met extra modules en te koppelen met administratieve software.

Ontdek Avanzer Aangifte

Kluwer aangiftesoftware

Avanzer Aangifte is de huidige naam van de aangiftesoftware die op de markt is gebracht door Wolters Kluwer. Vooral bekend geworden als KBP Aangiftesoftware. Kluwer ontwikkelde de aangiftesoftware specifiek voor administratie- en accountantskantoren. Het huidige Avanzer Aangifte (IB, Vpb, VIA, VA, btw en toeslagen) is uit te breiden met extra modules voor opstellen, deponeren en accorderen voor de Kamer van Koophandel.  

Ontdek Avanzer Aangifte