Naar content

Juridisch Maatpakket

Veelgestelde vragen

 

Veelgestelde vragen over Juridisch Maatpakket

Hoe is Juridisch Maatpakket samengesteld?

Juridisch Maatpakket stelt u zelf samen. Dit kunt u doen door een keuze te maken uit de 16 juridische Collecties van Wolters Kluwer. U kunt naar wens uw kennispakket samenstellen uit 3 tot maximaal 5 Collecties afgestemd op uw rechtsgebieden/specialisme binnen uw kantoor. Omdat u zelf uw kennispakket samenstelt, zal deze altijd voldoen aan uw wensen.


Waar bestaat mijn kennispakket uit?

U kunt kiezen uit de Collecties in de volgende varianten: Compleet, Expert, of een combinatie van beide. Indien u gespecialiseerd bent in een rechtsgebied dan kunt u ervoor kiezen om een Collectie Expert te nemen en de twee andere Collecties in de variant Compleet. Indien u advies wilt ontvangen wat het beste bij uw kantoor past, dan kunt u dit via het formulier onder ‘bereken mijn kennispakket’ aangeven. Ook kunt u bellen met 0570 – 673 444 tijdens kantooruren.


Via ‘bereken mijn kennispakket’ krijg ik alleen de prijs voor ‘Compleet’ te zien, klopt dat?

Ja, dat klopt. Wilt u online bestellen dan kan dat alleen voor de Collecties in de variant Compleet. Nadat u de aanvraag online heeft gedaan, zorgen wij ervoor dat u binnen 2 werkdagen toegang krijgt tot de Collecties van uw keuze.
Wilt u liever de Collecties in de variant Expert, of een combinatie? Ook dat kunt u in het formulier aangeven, waarna een medewerker van Wolters Kluwer contact met u zal opnemen om uw aanvraag met u te bespreken.


Wat als ik twijfel tussen de Collecties voor mijn kantoor?

Indien u twijfelt dan kunt u, voordat u een contract afsluit, vrijblijvend een proefabonnement aanvragen voor de Collecties van uw keuze. U krijgt dan voor een maand toegang tot de geselecteerde Collecties. Het proefabonnement geldt alleen voor de Collectie Compleet.


Voor hoe lang sluit ik Juridisch Maatpakket af?

Uw abonnement voor uw kantoor sluit u af voor de periode van een jaar. De kosten worden berekend aan de hand van het aantal afgenomen Collecties en het aantal fee earners werkzaam binnen uw kantoor.


Wat gebeurt er als mijn kantoor binnen een jaar groeit naar meer dan 5 fee earners?

In het jaar dat uw abonnement loopt blijft u toegang houden tot Juridisch Maatpakket. Dit geldt ook voor de fee earners die er extra bijkomen dat jaar. Voor elke fee earner die in uw contractperiode erbij komt betaalt u een aanvullend bedrag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


Terug naar begin