Naar content

Uniek aanbod voor kantoren tot en met 5 fee earners

Het Juridisch Maatpakket is een voordelige optie voor advocatenkantoren tot en met 5 fee earners. Als u nu gebruik maakt van dit unieke zomeraanbod betaalt u alleen voor de Collecties die u écht nodig heeft.

Collecties die passen bij uw kantoor

Combineer de 3 tot 5 Collecties die het beste bij uw kantoor passen. U kunt kiezen uit de 16 juridische Collecties van Wolters Kluwer in de varianten Compleet of Expert, of een combinatie van beide.

Complete en diepgaande specialistische kennis

De Collecties van Wolters Kluwer zijn altijd compleet, actueel en te raadplegen vanaf elk (mobiel) apparaat. Daarnaast bieden zij meer diepgang dan openbare bronnen. Zo komt u efficiënter en sneller tot de kern van de zaak.

Het Juridisch Maatpakket: zo werkt het.

Het Juridisch Maatpakket is speciaal ontwikkeld voor advocatenkantoren tot en met 5 fee earners. Hiermee gebruikt u alleen die Collecties die passen bij de specialismen van uw fee earners. Wel zo efficiënt. En ook nog eens een stuk voordeliger.

U kiest uit de 16 juridische Collecties van Wolters Kluwer 3 tot 5 Collecties die u nodig hebt, in de varianten Compleet of Expert, of een combinatie van beide. Zo kunt u kiezen voor 3 Collecties Compleet als u gespecialiseerd bent in meerdere rechtsgebieden. Indien u gespecialiseerd bent in één rechtsgebied dan kunt u kiezen voor de Collectie Expert met daarbij 2 Collecties Compleet die raakvlakken hebben met uw specialisme. U heeft de keuze uit de volgende Collecties, door het rechtsgebied te selecteren ziet u wat in de Collectie Compleet en Expert zit:


Rekenvoorbeeld: Werken er 3 fee earners op uw kantoor en hebben zij 3 Collecties in de variant Compleet nodig? Dan betaalt u met het Juridisch Maatpakket slechts € 4.800 per jaar excl. btw. Voor 3 Collecties in de variant Expert betaalt u slechts € 5.280 per jaar excl. btw.

 

Bestellen is heel eenvoudig: ga naar het en vink aan welke Collecties Compleet u wilt bestellen. Indien u een combinatie wilt van Compleet en Expert, of alleen Expert dan kunt u het formulier doorlopen en aangeven dat er contact met u opgenomen wordt.

De prijs van uw Juridisch Maatpakket is afhankelijk van het aantal Collecties dat u bestelt en het aantal fee earners dat er gebruik van gaat maken. Het bestelformulier rekent dit bedrag direct voor u uit.


 

Wij maken de bestelling binnen 2 werkdagen voor u in orde. U heeft dan altijd, overal en vanaf elk (mobiel) apparaat toegang tot de meest complete en actuele kennis binnen uw specialisme.


Speciaal verzoek of andere wensen?

Wellicht kunnen we u ook helpen als u een speciaal verzoek heeft. Of andere wensen voor uw Juridisch Maatpakket. Laat dan via onderstaand formulier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

* Verplichte velden