Naar content

Juridisch Maatpakket

Stel uw eigen kennispakket samen voor uw kantoor.
Kies uit de 16 juridische Collecties.

Uniek aanbod voor kantoren tot 6 fee earners

Het Juridisch Maatpakket is speciaal ontwikkeld voor advocatenkantoren tot en met 5 fee earners. U gebruikt alleen die Collecties die u écht nodig heeft. Verkrijgbaar in de variant Compleet, Expert of een combinatie van beide én die passen bij de specialismen van uw fee earners. Wel zo efficiënt.

Collecties passend voor uw kantoor én voordelig

Combineer naar keuze 3 tot maximaal 5 Collecties afgestemd op uw behoefte. Jurdisch Maatpakket is ook nog eens voordelig! Zo betaalt u voor 3 fee earners met 3 Collecties Compleet slechts
€ 4.995,00 per jaar excl. btw. In de variant Expert betaalt u slechts € 5.500 per jaar excl. btw. (2020)

Specialistische kennis overal beschikbaar

De Collecties van Wolters Kluwer zijn altijd compleet, actueel en te raadplegen vanaf elk (mobiel) apparaat. Daarnaast bieden zij meer specialistische kennis en diepgang dan openbare bronnen. Zo komt u efficiënter en sneller tot de kern van de zaak, waar u zich dan ook bevindt.

Het Juridisch Maatpakket: zo werkt het.

Bestel hier uw Juridisch Maatpakket

Bestellen is heel eenvoudig: ga naar het bestelformulier en bestel uw Collecties Compleet. Het bestelformulier rekent direct de prijs van uw kennispakket voor u uit.

Wilt u een combinatie van Compleet en Expert, of alleen Expert dan kunt u het formulier doorlopen, waarna wij contact met u opnemen.

Uw kennispakket binnen 2 werkdagen geregeld

Wij maken uw aanvraag binnen 2 werkdagen voor u in orde. U heeft dan altijd, overal en vanaf elk (mobiel) apparaat toegang tot de meest complete en actuele kennis binnen uw specialisme.

Heeft u een speciaal verzoek of andere wensen? Vul dan ons contactformulier in.