Naar content

Uniek aanbod voor kantoren tot en met 5 fee earners

Het Juridisch Maatpakket is speciaal ontwikkeld voor advocatenkantoren tot en met 5 fee earners. U gebruikt alleen die Collecties die u écht nodig heeft. Verkrijgbaar in de variant Compleet, Expert of een combinatie van beide én die passen bij de specialismen van uw fee earners. Wel zo efficiënt.  

Collecties die passen bij uw kantoor én voordelig

Combineer naar keuze 3 tot maximaal 5 Collecties afgestemd op uw behoefte. En ook nog eens voordelig, zo betaalt u voor 3 fee earners met 3 Collecties Compleet slechts € 4.800 per jaar excl. btw. In de variant Expert betaalt u slechts € 5.280 per jaar excl. btw. (2018).

Specialistische kennis beschikbaar vanaf elk apparaat

De Collecties van Wolters Kluwer zijn altijd compleet, actueel en te raadplegen vanaf elk (mobiel) apparaat. Daarnaast bieden zij meer specialistische kennis en diepgang dan openbare bronnen. Zo komt u efficiënter en sneller tot de kern van de zaak, waar u zich dan ook bevindt.

Het Juridisch Maatpakket: zo werkt het.

Stem uw kennispakket af op uw specialisme. Kies bijvoorbeeld voor 3 Collecties Compleet als u gespecialiseerd bent in meerdere rechtsgebieden.

U kunt ook kiezen voor de Collectie Expert als u gespecialiseerd bent in één rechtsgebied en 2 Collecties Compleet die raakvlakken hebben met uw specialisme.


Bestellen is heel eenvoudig: ga naar het en bestel uw Collecties Compleet. Het bestelformulier rekent direct de prijs van uw kennispakket voor u uit.

Wilt u een combinatie van Compleet en Expert, of alleen Expert dan kunt u het formulier doorlopen, waarna wij contact met u opnemen.


Wij maken uw aanvraag binnen 2 werkdagen voor u in orde. U heeft dan altijd, overal en vanaf elk (mobiel) apparaat toegang tot de meest complete en actuele kennis binnen uw specialisme.

Heeft u een speciaal verzoek of andere wensen? Vul dan ons formulier onderaan de pagina in.


 

Onze Collecties voor advocaten

Veelgestelde vragen over Juridisch Maatpakket
 

Hoe is Juridisch Maatpakket samengesteld?

Juridisch Maatpakket stelt u zelf samen. Dit kunt u doen door een keuze te maken uit de 16 juridische Collecties van Wolters Kluwer. U kunt naar wens uw kennispakket samenstellen uit 3 tot maximaal 5 Collecties afgestemd op uw rechtsgebieden/specialisme binnen uw kantoor. Omdat u zelf uw kennispakket samenstelt, zal deze altijd voldoen aan uw wensen.


Waar bestaat mijn kennispakket uit?

U kunt kiezen uit de Collecties in de volgende varianten: Compleet, Expert, of een combinatie van beide. Indien u gespecialiseerd bent in een rechtsgebied dan kunt u ervoor kiezen om een Collectie Expert te nemen en de twee andere Collecties in de variant Compleet. Indien u advies wilt ontvangen wat het beste bij uw kantoor past, dan kunt u dit via het formulier onder ‘bereken mijn kennispakket’ aangeven. Ook kunt u bellen met 0570 – 673 444 tijdens kantooruren.


Via ‘bereken mijn kennispakket’ krijg ik alleen de prijs voor ‘Compleet’ te zien, klopt dat?

Ja, dat klopt. Wilt u online bestellen, dan kan dat alleen voor de Collecties in de variant Compleet. Nadat u de aanvraag online heeft gedaan, zorgen wij ervoor dat u binnen 2 werkdagen toegang krijgt tot de Collecties van uw keuze.

Wilt u liever de Collecties in de variant Expert, of een combinatie? Ook dat kunt u in het formulier aangeven, waarna een medewerker van Wolters Kluwer contact met u zal opnemen om uw aanvraag met u te bespreken.


Wat als ik twijfel tussen de Collecties voor mijn kantoor?

Indien u twijfelt dan kunt u, voordat u een contract afsluit, vrijblijvend een proefabonnement aanvragen voor de Collecties van uw keuze. U krijgt dan voor een maand toegang tot de geselecteerde Collecties. Het proefabonnement geldt alleen voor de Collectie Compleet.


Voor hoe lang sluit ik Juridisch Maatpakket af?

Uw abonnement voor uw kantoor sluit u af voor de periode van een jaar. De kosten worden berekend aan de hand van het aantal afgenomen Collecties en het aantal fee earners werkzaam binnen uw kantoor.


Wat gebeurt er als mijn kantoor binnen een jaar groeit naar meer dan 5 fee earners?

In het jaar dat uw abonnement loopt blijft u toegang houden tot Juridisch Maatpakket. Dit geldt ook voor de fee earners die er extra bijkomen dat jaar. Voor elke fee earner die in uw contractperiode erbij komt betaalt u een aanvullend bedrag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


 

Speciaal verzoek of andere wensen?

Wellicht kunnen we u ook helpen als u een speciaal verzoek heeft. Of andere wensen voor uw Juridisch Maatpakket. Laat dan via onderstaand formulier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

* Verplichte velden