Naar content

Ontdek ons aanbod voor HBO & WO Onderwijs

Wolters Kluwer heeft een toonaangevend aanbod van boeken, tijdschriften en online content speciaal voor studenten in het hoger en wetenschappelijk onderwijs.

Onderwijs

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Alle studieboeken

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid

De 100ste editie van De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid is verschenen. Sinds 1933 is deze praktische gids met de belangrijkste regelingen op het gebied van de sociale zekerheid al 100 keer verschenen. Een mijlpaal!

50 jaar Cursus Belastingrecht

De Cursus Belastingrecht bestaat dit jaar 50 jaar! Een bijzonder moment waar wij samen met u graag bij stil staan. Gun uzelf 4 minuten om het filmpje te bekijken. Heeft u geen 4 minuten? Bekijk dan de korte versie van de video.

Docentexemplaar

Wolters Kluwer Onderwijs biedt docenten een docentexemplaar van toonaangevende studietitels voor HBO en WO, op juridisch, fiscaal en financieel gebied.

Studieboekenplanning


Download

Navigator Collecties voor studenten

Voor studenten aan Nederlandse universiteiten en hogescholen is er een inloopaccount beschikbaar van de Navigator. De Navigator geeft studenten en professionals toegang tot alle informatie die er voor hen toe doet. Denk aan relevante wet- en regelgeving, jurisprudentie, commentaren, vakliteratuur en tijdschriften, per vak- en rechtsgebied in Collecties gebundeld.

Navigator gratis proberen
 

Collegebundel instructievideo

Hoe gebruik je de Collegebundel slim en efficiënt? Bekijk deze instructievideo: