Naar content

Welkom bij Wolters Kluwer

Ontdek wat onze producten voor u als General Counsel kunnen betekenen.

Over ons

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridische en fiscale professionals. Wij zorgen voor innovatieve manieren om onze informatie continu beschikbaar en toegankelijk te maken.

Ook voor de General Counsel bieden wij innovatieve oplossingen, door te kijken naar de behoeften van de General Counsel. Benieuwd wat wij voor u als General Counsel kunnen betekenen in uw werk? Kijk dan vooral verder!

 

 

AVG Compliance Software

Uw AVG verplichtingen centraal organiseren? Dat kan met de AVG Compliance Software, een bewezen platform dat Wolters Kluwer content en software integreert. Zo bent u in staat eenvoudig en stapsgewijs uw AVG-beleid te beheren.

Corporate Maatpakket

Op zoek naar complete en specialistische kennis, die altijd beschikbaar is, afgestemd op de behoeften van uw juridische afdeling? Het Corporate Maatpakket is ontwikkeld om uw afdeling de juridische kennis te geven die nodig is. En daarbij ook nog eens voordelig.

Kleos

Kleos is de Europese marktleider in dossier- en praktijkmanagementsoftware en in gebruik bij meer dan 20.000 juridische professionals. Kleos Corporate is een cloud-based software en beschikt over alle benodigde functionaliteiten rondom dossierbeheer.

Legisway

Legisway, voorheen bekend als Effacts, is een toonaangevend softwarepakket voor de bedrijfsjurist. Legisway geeft inzicht in al uw contracten, vennootschapsinformatie, claims en belangrijke afspraken. Het helpt u om uw informatie te digitaliseren en te rapporteren.

 

Contact

U kunt contact met ons opnemen via 0570 673 555, chat of ons contactformulier. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de button hiernaast.