Naar content

Voor accountants & fiscalisten

Wolters Kluwer biedt doeltreffende informatieoplossingen voor fiscale & financiële professionals. Onze hoogwaardige content, gebruiksvriendelijke en betrouwbare aangiftesoftware, rekentools en boekhoudsoftware ondersteunen u in uw dagelijkse werk.

Ons aanbod per onderwerp:

Alles voor fiscale en financiële professionals

Uit ons blog

Wat levert slimmer adviseren jouw kantoor op?

7 oktober 2019 -

Er zijn weinig kantoren die het ‘adviseren’ goed hebben georganiseerd in hun werkproces. Een fiscale adviestool stelt je in staat ...

Lees verder
Zo maak je het makkelijker voor jezelf en je klant

24 februari 2020 -

De aangiftetijd stressvol? Met deze tips valt het mee. De volgende checklist kun je naar klanten sturen om te zorgen dat iedere klant zijn gegevens op tijd en correct aanlevert...

Lees verder

Fiscaal & financieel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gratis dossiers coronavirus

Thema 'Corona en recht' in Navigator met juridische en fiscale informatie

TaxLive met actueel fiscaal nieuws


Alles over corona

Avanzer Aangifte

Gemak, flexibiliteit en veiligheid tegen lage kosten. Breng uw aangiftepraktijk naar de cloud met Avanzer Aangifte!

Avanzer Advies

Snel in contact met jouw klanten door adviesvoorstellen van Avanzer Advies

Collecties voor accountants & fiscalisten

Een collectie is een digitaal contentpakket, samengesteld door Wolters Kluwer. U hoeft niet meer op zoek naar de meest geschikte titels binnen uw rechtsgebied; het denk- en selectiewerk hebben wij al voor u gedaan. Alle uitgaven zijn toegankelijk via Navigator.

Accountants

Speciaal voor accountants hebben we een complete online verzameling van tijdschriften, boeken, jurisprudentie, wetsteksten en commentaren op maat samengesteld.

Fiscalisten

De Collecties voor fiscalisten koppelen alle beschikbare bronnen die u voor uw werk nodig heeft, zoals onder meer Vakstudie, Cursus Belastingrecht en Vakstudie Nieuws.

Navigator

Met Navigator zoekt u snel en gericht door hoogwaardige vakinformatie als wet- en regelgeving, jurisprudentie, artikelsgewijs commentaar en vakliteratuur.