Naar content

Corporate Maatpakket

Bied uw juridische afdeling meer kennis en efficiëntie.

Aanbod tot 6 gebruikers

Corporate Maatpakket, samengesteld uit 17 juridische Collecties, is speciaal ontwikkeld voor juridische afdelingen. Dankzij de Collecties binnen dit kennispakket krijgt u toegang tot actuele en hoogwaardige informatie die u écht nodig heeft. Informatie die passend is bij het specialisme of de rechtsgebieden van uw afdeling, tot 6 gebruikers.

Keuzevrijheid én voordelig

Combineer naar keuze 3 tot maximaal 5 Collecties afgestemd op de kennisbehoefte van uw juridische afdeling. Het Corporate Maatpakket is ook nog eens voordelig, zo betaalt u voor 3 gebruikers met 3 Collecties slechts
€ 6.708 per jaar excl. btw. (2020)

Altijd toegang tot kennis

Gebruik deze mogelijkheid om te beschikken over specialistische kennis en diepgang én om uw kennispakket te raadplegen vanaf elk (mobiel) apparaat! Ook kunt u met Corporate Maatpakket toegang krijgen tot alle relevante juridische bronnen in één zoekmachine. Zo werkt u efficiënter en bespaart u tijd om snel tot de kern te komen.
 

Onze juridische Collecties

 

Veelgestelde vragen over Corporate Maatpakket

Hoe is Corporate Maatpakket samengesteld?

Corporate Maatpakket stelt u zelf samen. Dit kunt u doen door een keuze te maken uit de 16 juridische Collecties van Wolters Kluwer. U kunt naar wens uw kennispakket samenstellen uit 3 tot maximaal 5 Collecties afgestemd op uw rechtsgebieden/specialisme binnen uw afdeling.


Wat als ik twijfel tussen de Collecties voor mijn afdeling?

Indien u twijfelt dan kunt u, voordat u een contract afsluit, vrijblijvend een proefabonnement aanvragen voor de Collecties van uw keuze. U krijgt dan voor een maand toegang tot de geselecteerde Collecties.


Voor welke periode sluit ik Corporate Maatpakket af?

Uw abonnement voor uw afdeling sluit u af voor de periode van een jaar. De kosten worden berekend aan de hand van het aantal afgenomen Collecties en het aantal gebruikers.


Wat gebeurt er als mijn afdeling binnen een jaar groeit naar meer dan 5 gebruikers?

In het jaar dat uw abonnement loopt blijft u toegang houden tot Corporate Maatpakket. Dit geldt ook voor de gebruikers die er extra bijkomen dat jaar. Voor elke gebruikerr die in uw contractperiode erbij komt betaalt u een aanvullend bedrag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


 

Neem contact met mij op

Laat via ons contactformulier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.


Contact met Wolters Kluwer

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.