Naar content

Collegebundel 2018-2019 Personal Edition

Personaliseer jouw Collegebundel

In 3 eenvoudige stappen maak jij jouw persoonlijke wettenbundel:


1. Bestellen

Bestel eerst jouw Collegebundel in deze webshop van Wolters Kluwer (de actie geldt niet in andere webshops). Je betaalt via iDEAL, creditcard of factuur en ontvangt een bevestiging in je mailbox met je bestelnummer.


2. Personaliseren

Met jouw unieke bestelnummer kun je je Collegebundel op deze pagina personaliseren. Je vult je persoonlijke gegevens in én geeft de eigen tekst op die op de bundel komt te staan. 

Je eigen tekst komt op de rug van beide delen, op een witte achtergrond. Op beide delen wordt dezelfde tekst gedrukt. Je bepaalt zelf wat je erop wilt: je naam, de naam van je studievereniging of zelfs je huisdier. Let op: gebruik geen vreemde teksten of dubbele spaties.


3. Sit back & relax

De drukker van de Collegebundel gaat met jouw gegevens aan de slag. In de week van 27 t/m 31 augustus ontvang je jouw gepersonaliseerde Collegebundel in huis.

Het formulier wordt geladen....
 

Heb je nog een vraag? Misschien staat hij hier:

Kan ik de Collegebundel Personal Edition bij een andere webshop of boekhandel bestellen?

Nee, de Collegebundel Personal Edition kun je uitsluitend bestellen bij de webshop van Wolters Kluwer zelf, via wolterskluwer.nl/shop.


Wanneer ontvang ik de Collegebundel Personal Edition?

Tussen 27 en 31 augustus ontvang je jouw Collegebundel Personal Edition.


Waarom kost de Personal Edition meer dan de Limited Edition?

De meerprijs betaal je voor het drukken van de eigen tekst op de bundels.


Kan ik de Collegebundel Personal Edition nog bestellen als hij in de webshop is ‘uitverkocht’?

De Collegebundel Personal Edition is tot 8 augustus te bestellen, wees er dus snel bij! Na deze periode is het helaas niet meer mogelijk om een gepersonaliseerde Collegebundel te laten maken. Je kunt dan de Collegebundel Limited Edition (indien beschikbaar) of de reguliere Collegebundel bestellen.


Ik ben mijn bestelnummer kwijt om mijn Collegebundel te personaliseren, wat nu?

Je kunt je bestelnummer terugvinden in de ontvangstbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen nadat je de bestelling in de webshop plaatste. Kun je de e-mail niet terugvinden? Neem dan contact op met ons.


Waar komt de eigen tekst te staan?

Op de rug van beide delen wordt de eigen tekst gedrukt, op een witte achtergrond. Op beide delen wordt dezelfde tekst gedrukt. Je bepaalt zelf wat je erop wilt.


Kan ik de Collegebundel Personal Edition op factuur betalen?

Ja, je kunt de Collegebundel Personal Edition afrekenen met iDEAL, creditcard of achteraf betalen op factuur.


Kan ik meerdere Collegebundel Personal Editions tegelijk bestellen?

Nee, dat kan helaas niet, omdat het een gepersonaliseerde uitgave betreft. Je kunt de bestellingen een voor een plaatsen in de webshop. Per bestelnummer kun je de wettenbundels personaliseren.


Krijg ik ook de gratis mini-Collegebundel bij de Personal Edition?

Jazeker! De mini-Collegebundel zit gratis bij de Personal Edition (en overigens ook bij de Limited Edition).


Kan ik een Personal Edition ook retourneren?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. De Personal Edition is een unieke, gepersonaliseerde editie, die niet retour gestuurd kan worden.


Wat gebeurt er als ik niet voor 8 augustus personaliseer?

Personaliseren kan tot 8 augustus. Als je niet tijdig je wettenbundel hebt gepersonaliseerd, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Heb je op factuur betaald, dan ontvang je geen factuur. Bij een betaling via iDeal wordt het bedrag gecrediteerd en teruggestort. Tip: Personaliseer direct na bestellen.


Welke vreemde tekens kunnen niet geprint worden?

Onze drukkerij kan helaas niet omgaan met iconen zoals een hartje, ster of academische pet. Ook Arabische, Chinese of Japanse tekens zijn niet mogelijk. Deze tekens kunnen wél geprint worden: Ä, ä, Ë, ë, Ï, ï, Ö, ö, Ü, ü, ç, é, &, !, ~, -, +, “,’.


Staat jouw vraag er niet bij? Stel hem dan hier

 

Ga voor goud met de Collegebundel Personal Edition