Naar content

Online toegang Collegebundel 2020-2021

Gratis online toegang tot de Collegebundel

Heb jij de Collegebundel 2020-2021 gekocht? Dan kun je de wetteksten van de Collegebundel ook online raadplegen via Navigator van Wolters Kluwer.

Navigator is de online informatieportal voor juridische, fiscale en financiële professionals die je toegang geeft tot complete en actuele wetgeving, uitspraken en commentaren. De inhoud is altijd actueel en van de hoogste kwaliteit, daar staan onze topauteurs garant voor.

Navigator is geschikt voor je desktop, tablet en smartphone. Zo heb je altijd en overal snel toegang tot de informatie die je nodig hebt tijdens je studie of werk. 

Meld je aan met de unieke code van jouw collegebundel

Meld je hier aan voor toegang tot de Collegebundel in Navigator. Heb je al een Navigator-account? Dan wordt de Collegebundel aan je titellijst toegevoegd.

Studenten

Sta jij als rechtenstudent ingeschreven bij een hogeschool of universiteit? Dan krijg je gratis toegang de collegebundel 2020-2021 via Navigator.


Activeren als student

Professionals

Geen student maar wel gebruiker van de Collegebundel? Dan krijg je gratis toegang tot de collegebundel 2020-2021 via Navigator.

Plaats het online boek in je winkelmandje en ontvang 100% korting op de Collegebundel online met jouw unieke kortingscode.

Deze code staat voorin jouw Collegebundel gedrukt.

Na het bestellen wordt de Collegebundel toegevoegd aan jouw Navigator account.


Activeren als professional