Naar content

"Collegebundel, mijn studiemaatje!”

De Collegebundel van Wolters Kluwer is dé meest geliefde en meest gebruikte wettenbundel onder rechtenstudenten, rechtendocenten, advocaten en juristen.

Nieuw


Nu met 5% studieboekenkorting bij aanschaf van minstens twee studieboeken.
€ 45,-
incl. btw

Snel het antwoord op je juridische vraag

Meest geliefd, meest gebruikt, omdat...

  • hoogleraren de inhoud hebben bepaald
  • hij meerdere zoekingangen biedt: via inhoudsopgave, alfabetisch - of trefwoordenregister
  • je hem ook op je mobiel of tablet kunt benaderen
  • je door de slimme indeling niet onnodig met beide delen sleept

“Een keuze voor Wolters Kluwer is een keuze voor het leven”

Marije Louisse, advocaat bij Loyens & Loeff, gebruikte in haar studententijd de Collegebundel. “Een keuze voor Wolters Kluwer is een keuze voor het leven”


Bekijk hier de interactieve video

Zoekwijzer Collegebundel 2017-2018

Wil je snel en efficiënt wet- en regelgeving opzoeken tijdens je studie of je tentamens? In deze video leggen wij je in vier minuten uit hoe je het beste met de Collegebundel van Wolters Kluwer kunt werken. Handig!


Winactie beëindigd

Je kunt helaas geen kans meer maken op een horloge van Daniel Wellington. De actie liep t/m 30 september 2017. De winnaars krijgen begin oktober persoonlijk bericht.


Alle verhalen

Gratis bij de Collegebundel van Wolters Kluwer

De Arrestengame app

Deze GRATIS app helpt je snel en eenvoudig de jurisprudentie voor je tentamens uit je hoofd te leren. Test je kennis en check hoe goed je vrienden het doen!


Raadpleeg de online versie via Navigator

De wetteksten van de Collegebundel kun je ook online raadplegen via Navigator van Wolters Kluwer. Navigator is de online informatieportal voor juridische, fiscale en financiële professionals die je toegang geeft tot complete en actuele wetgeving, uitspraken en commentaren. De inhoud is altijd actueel en van de hoogste kwaliteit, daar staan onze topauteurs garant voor. Navigator is geschikt voor je desktop, tablet en smartphone. Zo heb je altijd en overal snel toegang tot de informatie die je nodig hebt tijdens je studie of werk. Nog net even snel wat opzoeken in de trein of bus? Vrienden imponeren met kennis over de wet? Snel zoeken en vinden is gemakkelijk en het kopiëren van tekst naar een werkstuk of scriptie is geen enkel probleem.

Gratis toegang

Sta jij als rechtenstudent ingeschreven bij een hogeschool of universiteit? Dan krijg je gratis toegang. Ga snel naar navigator.nl en log in met de gevraagde gegevens.

Geen student maar wel gebruiker van de Collegebundel? Ga naar wolterskluwer.nl/collegebundel/registreren

Je kunt daar aangeven of je wel of geen Navigator-account hebt. Heb je al een account? Dan wordt de Collegebundel aan je titellijst toegevoegd. Heb je nog geen account, dan krijg je alleen toegang tot de Collegebundel.

Veelgestelde vragen over de Collegebundel

Waar kan ik de Collegebundel 2017-2018 van Wolters Kluwer bestellen?

Je kunt de Collegebundel 2017-2018 bestellen via de webshop van Wolters Kluwer, zonder verzendkosten: www.wolterskluwer.nl/shop/. Daarnaast is de Collegebundel verkrijgbaar bij alle boekhandels bij jou in de buurt en via de faculteitsverenigingen.


Wat krijg ik allemaal bij de aanschaf van de Collegebundel 2017-2018 van Wolters Kluwer?

Als je de Collegebundel 2017-2018 van Wolters Kluwer aanschaft, krijg je een jaarabonnement op het tijdschrift Mr. en je kunt tot 1 oktober 2017 één van de 25 Daniel Wellington horloges winnen.


Wat is de prijs van de Collegebundel 2017-2018 van Wolters Kluwer?

De Collegebundel 2017-2018 kost € 45,00 (inclusief btw). De Limited Edition kost € 60,00 (inclusief btw). Bestellen kan via de Wolters Kluwer webshop: www.wolterskluwer.nl/shop/. Je betaalt geen verzendkosten. Bovendien ontvang je tot 31 juli 2017 € 10,- korting op de Collegebundel Limited Edition


Wat is er anders aan de Limited Edition van de Collegebundel?

De Limited Edition is de luxe uitvoering van de Collegebundel 2017-2018 van Wolters Kluwer. Deze fraai gebonden bundel is voorzien van een prachtige hardcover en wordt geleverd in een luxe bewaarbox.


Heb ik mijn Collegebundel van Wolters Kluwer nog wel nodig in boekvorm?

Alle teksten in de Collegebundel van Wolters Kluwer zijn ook online in te zien via Navigator (als rechtenstudent krijg je hier gratis toegang toe). Voor tentamens is het echter noodzakelijk om over de papieren Collegebundel van Wolters Kluwer te beschikken.


Hoe krijg ik toegang tot de online versie van de Collegebundel van Wolters Kluwer?

Je kunt de teksten in de Collegebundel van Wolters Kluwer online raadplegen via Navigator. Als rechtenstudent kun je gratis gebruik maken van Navigator via je studentennummer.


Hoe wordt belangrijke nieuwe wetgeving beschikbaar gemaakt?

In Navigator worden downloads van alle belangrijke nieuwe wetgeving beschikbaar gesteld. Zo beschik je altijd over de meest actuele informatie.


Hoe lang heb ik toegang tot de online versie van de Collegebundel van Wolters Kluwer?

Zolang je ingeschreven bent voor een rechtenstudie, kun je gebruik maken van Navigator en dus de online versie van de Collegebundel raadplegen.


Hoe werken de verschillende onderdelen van de online versie van de Collegebundel?

In Navigator worden de verschillende tabbladen en functionaliteiten uitgelegd.


Volg ons

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de Collegebundel van Wolters Kluwer, handige tips over het gebruik en interessante acties? Volg ons dan via:

Vragen

Heb je vragen over (de bestelling van) de Collegebundel van Wolters Kluwer?

Ga dan naar www.wolterskluwer.nl/klantenservice of mail naar gouden-nl@wolterskluwer.nl.