Naar content

Publicaties AVG

De internationale en nationale regels over het gebruik van persoonsgegevens zijn voortdurend in verandering. Het is zoeken naar evenwicht in de bescherming van privacy en andere belangen zoals terrorismebestrijding, veiligheid, dienstverlening. Deze uitgaven over privacy en AVG/GDPR bieden u inzicht in theorie en regelgeving en geven handvatten voor het opstellen van beleid.

Publicaties

Wij bieden professionals verschillende kennis over de AVG aan. Van losse publicaties tot aan Collecties die toegangelijk zijn via Navigator.
 • 1
  Navigator Navigator
  Collectie Privacy

  Vanaf mei 2018 kan geen organisatie er meer omheen: nieuwe Europese wetgeving voor het verwerken van persoonsgegevens (AVG) brengt dan een wagonlading nieuwe eisen waaraan u moet voldoen. Worstelt u met een goede aanpak? Vraagt u zich af wat uw stakeholders verwachten?

  Met Collectie Privacy heeft u online toegang tot uitgaven waarmee u snel en eenvoudig alle informatie vindt die u nodig heeft om aan de nieuwe wetgeving te voldoen.

  meer informatie
 • 2
  Navigator Navigator
  Collectie IE- & ICT-recht

  Speciaal voor advocaten en bedrijfsjuristen is er de Collectie IE- & ICT-recht. U heeft toegang tot titels zoals Tekst & Commentaar Telecommunicatie- en privacyrecht, Computerrecht en Intellectuele Eigendom en Reclamerecht.

  meer informatie
 • 3
  Navigator Navigator
  Collectie AVG Bedrijfsjurist

  Met Collectie AVG Bedrijfsjurist heeft u online toegang tot uitgaven waarmee u snel en eenvoudig alle informatie vindt die u nodig heeft om aan de nieuwe wetgeving te voldoen en de privacy-zorgen binnen uw organisatie weg te nemen.

  meer informatie