Naar content

AVG voor de Functionaris Gegevensbescherming

Hoe houdt u grip op de verwerkingsprocessen?

U heeft uw organisatie AVG compliant gemaakt of bent daar nog mee bezig. Hoe dan ook, ten aanzien van de AVG bent u dé vraagbaak voor managers en medewerkers. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor naleving van de privacyregelgeving en het monitoren van protocollen. Hoe houdt u dat allemaal onder controle? 

Werk AVG compliant met de uitgaven en online tools van Wolters Kluwer. Daarmee beheert u alle processen en vindt u snel de informatie die u nodig heeft.

 

QuickScan in 2 minuten

Beantwoord 10 vragen en u weet hoe u ervoor staat.


Doe de QuickScan

AVG Compliance Software

Onze Compliance Software biedt u een all-in-one oplossing voor een gestructureerd AVG-beleid. Download het factsheet of vraag een demo aan!

DPIA's

Verminder privacyrisico's door middel van een continu compliance-programma afgestemd op uw organisatie en behoeften. U bent op elk moment op de hoogte van de nodige acties en deadlines, waardoor u doelgericht aan de slag kunt. Een risicoscore informeert u bovendien welke processen prioriteit hebben.


Compliance

Leg verantwoording af aan de toezichthouders met rapportages en registers en laat zien dat uw organisatie voldoet aan de privacyregels.


Datalekken

Meld onverhoopte datalekken met het verplichte document rechtstreeks aan de toezichthouder en de betrokken personen. Onze software ondersteunt u bij het beoordelen of een datalek meldingsplichtig is.


Hoe ben je FG?

Wat houdt de functie van een functionaris voor gegevensbescherming / data protection officer in? U leest stap voor stap de belangrijkste aspecten van het FG-schap.


Relevante whitepapers

Download de whitepapers over de AVG en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Naar de whitepapers

Belangrijkste aspecten van de AVG

Lees de samenvatting van de AVG, zo heeft u de belangrijkste aspecten snel op een rij. Met handige links in de tekst naar bronnen en literatuur.


Naar themapagina