Naar content

Prijzen Avanzer Antwoord

Investeer in slimme vooruitgang: in een kennisbank die snel de juiste antwoorden geeft op fiscale vragen. Omdat jij het niet ongeveer, maar heel zeker moet weten.

Vragen? Bel met één van onze adviseurs via

0570 – 673444

Avanzer Antwoord Proberen

Omdat jij het precies moet weten, en je klant ook.

Gebaseerd op aantal kantoormedewerkers

1-2 medewerkers € 462 per jaar excl. btw Direct bestellen
3-10 medewekers € 669 per jaar excl. btw Direct bestellen
11-20 medewerkers € 1.386 per jaar excl. btw Direct bestellen
> 20 medewerkers Prijs op aanvraag Neem contact op

Voor vragen bel met één van onze adviseurs via 0570 – 673444

Benut de kracht van de Avanzer combinatie

Maak jouw kantoor klaar voor de toekomst

ClientMatch: iedere klant persoonlijk advies op het juiste moment.

 • Per klant alle fiscale advieskansen in één oogopslag
 • Per advieskans inzicht welke klanten het betreft
 • Direct aan de slag met pro-actief adviseren

Avanzer Aangifte v.a. € 540 per jaar excl. btw

Geef iedere klant op het juiste moment het beste advies. Met de combinatie van Avanzer Antwoord en Advies krijg je:

 • Fiscale alerts over relevante wijzigingen
 • Concrete advieskansen voor je kantoor
 • Klantprofiel per advieskans

Avanzer Advies v.a. € 462 per jaar excl. btw

Veelgestelde vragen

 • Hoe wordt de organisatiegrootte voor het abonnement bepaald?
  Je kiest zelf het Avanzer abonnement dat bij jouw organisatie-omvang hoort. Dan mogen alle medewerkers ermee werken. Wolters Kluwer kan de organisatiegrootte verifieren door te kijken naar de registratie bij de KvK of gedeponeerde jaarverslagen.
 • Wat is Avanzer Antwoord?
  Avanzer Antwoord is een omgeving, een portal, die speciaal voor de MKB adviseur is gemaakt. Het is een snelle zoekmachine en een fiscale kennisbank. Avanzer Antwoord is de opvolger van FiscaalPlus. Avanzer Antwoord is bedoeld om snel de juiste antwoorden op fiscale vragen te krijgen. De informatie is gebundeld per thema. Bijvoorbeeld Auto van de zaak of Brexit. In een thema is een compleet en actueel overzicht met relevante documenten en praktische hulpmiddelen te vinden.
 • Hoe vind ik snel en correct antwoord op fiscale adviesvragen?
  In de zoekmachine zijn Vragen en Antwoorden opgenomen. Tik een zoekterm of een vraag in de zoekbalk en er verschijnen al suggesties voor een vraag. Wanneer je op een specifieke vraag klikt, verschijnt het antwoord in beeld.
 • Hoe zie ik snel welke Thema’s er in Avanzer Antwoord zitten?
  Ga naar de zoekbalk. Klik op het vergrootglas achter de zoekbalk zonder een zoekterm in te voeren. Er verschijnt nu aan de linkerkant een overzicht van de complete inhoud van Avanzer Antwoord. Onder Thema’s zie je welke thema’s in Avanzer Antwoord zitten. Je kunt de thema’s verder filteren naar belastingmiddel.
 • Wat biedt Avanzer Antwoord aan verdiepende content?
  Onder de kop Formele bronnen is in elk thema verdiepende informatie opgenomen naar jurisprudentie, wetgeving en beleid in de Navigator. Onder de kop Naslag is verdiepende informatie opgenomen in Memo’s en Gidsen in de Navigator.
 • Tot welke uitgaven van Wolters Kluwer heb ik als Avanzer Antwoord abonnee toegang?
  Onder de knop Memo’s en Gidsen op de Homepage van Avanzer Antwoord zijn snellinkjes opgenomen naar de volgende uitgaven van Wolters Kluwer in de Navigator: Fiscaal Memo, Fiscaal Memo Arresten & Beleid, Fiscaal Memo BTW, Fiscaal Memo Wet- & Regelgeving, Juridisch Memo, Sociaal Memo, Belastinggids IB, VPB-gids, Loonheffingengids en BTW-gids.
 • Hoe zie ik snel welke Praktische hulpmodellen er in Avanzer Antwoord zitten?
  Ga naar de zoekbalk. Klik op het vergrootglas achter de zoekbalk zonder een zoekterm in te voeren. Er verschijnt nu aan de linkerkant een overzicht van de complete inhoud van Avanzer Antwoord. Onder Praktische hulpmiddelen zie je welke hulpmiddelen in Avanzer Antwoord zitten. De Praktische hulpmiddelen zijn onderverdeeld naar checklisten, rekenmodellen, tekstmodellen en video’s.
 • Wat voor video’s vind ik in Avanzer Antwoord?
  In de thema’s zijn onder de Praktische hulpmiddelen soms video’s opgenomen. De video’s bevatten een korte videopresentatie van belangrijke fiscale jurisprudentie en besluiten die te maken hebben met het thema.
 • Zijn er modelovereenkomsten beschikbaar? Ook in het Engels?
  Ja, deze zijn gebundeld in het thema Modellen van overeenkomsten. De Engelstalige Modellen zijn te vinden in het thema Modellen van overeenkomsten onder het kopje ‘Engelstalig’.
 • Wat kan ik zien/doen met de gratis versie van Avanzer Antwoord?
  Met de gratis versie kun je uitgebreid kennismaken met alle functionaliteiten van zowel Avanzer Antwoord als Avanzer Advies. Bij aanvang ontvang je een video-rondleiding die je op weg helpt.
 • Hoe ben ik snel op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving?
  Houd voor de nieuwste ontwikkelingen onze nieuwsberichten onder Nieuws op de Homepage in de gaten. Omdat deze nieuwsberichten meteen aan een thema worden gekoppeld ben je vanuit een thema snel op de hoogte. Onze thema’s worden regelmatig geüpdatet. Rondom Prinsjesdag wordt altijd een apart thema gemaakt. Zodra het Belastingplan is aangenomen, wordt de inhoud ervan uiteraard in de betreffende thema’s verwerkt.

Heb je vragen over Avanzer Antwoord?

Bel met één van onze adviseurs via 0570 – 673444