Naar content

Problemen bij gekoppelde jaarstukken

 • Heeft u problemen bij het koppelen van jaarstukken? Met name dat de onderneming of bedragen niet in de aangifte terecht komen (box 1 / onderneming / verdeling kapitaal-resultaat). Dan kunt u het volgende proberen om het probleem op te lossen.

  Optie 1

  Verwijder de koppeling tussen de aangifte en het jaarstuk door in het Fiscaal Dashboard op tabblad jaarstukken te klikken en vervolgens op het rode kruis boven het lijstje met de jaarstukken (LET OP.... zorg ervoor dat u niet het jaarstuk zelf verwijdert). 
  Vervolgens koppelt u het jaarstuk opnieuw met behulp van het 'toevoegen icoon': kies hiervoor de optie 'bestaand jaarstuk'.

  Optie 2 
  Open het jaarstuk en klik door alle onderdelen (NAW gegevens/Algemene gegevens/ winst/verlies/balans). Vervolgens kunt u het jaarstuk weer sluiten en de aangifte opnieuw openen.

  Let op: Als de aangifte status definitief heeft, worden wijzigingen in de jaarstukken niet meer in de aangifte opgenomen. U moet de aangifte dan eerst van definitief afhalen. Lost dit het probleem niet op, kunt u contact opnemen met de helpdesk.

Avanzer Helpdesk

Komt u er toch niet uit? Bepaal zelf hoe u contact met ons op wilt nemen.